Δεν τον αποκαλούν τυχαία Greek Freak. Μέσα στο παρκέ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μπορεί να κάνει (ακόμη) πράγματα και να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό.
Στον προημιτελικό του In-Season Tournament απέναντι στους Νιου Γιορκ Νικς (όπου οι Μπακς επικράτησαν με 146-122) ο Αντετοκούνμπο είχε 35 πόντους.
Δύο απ' αυτούς ήρθαν με μία απίθανη ενέργεια. Ένα κλέψιμο οδήγησε σε έναν αιφνιδιασμό. Και τι αιφνιδιασμό! Ο Αντετοκούνμπο πήρε την μπάλα στα χέρια του και ξεχύθηκε προς το καλάθι των Νιου Γιορκ Nικς.
Για να φτάσει σε ένα εμφατικό κάρφωμα, χρειάστηκε μία και μοναδική ντρίπλα!
Οι σύγχρονοι μηχανισμοί ωρίμανσης ιδεών, που μειώνουν το ρίσκο, επιταχύνουν την εφαρμογή και βοηθούν τις πόλεις να λαμβάνουν πιο τεκμηριωμένες αποφάσεις.
Με επίκεντρο τις τοπικές κοινωνίες, η ΑΒ Βασιλόπουλος πραγματοποίησε 150 δράσεις εθελοντισμού σε όλη τη χώρα, με τη συμμετοχή περισσότερων από 4.500 ανθρώπων.