Ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος»: Από τις 6 Οκτωβρίου στη μεγάλη οθόνη - Δείτε βίντεο
Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται στον ιστορικό κινηματογράφο «ΦΟΙΒΟΣ» στο Περιστέρι
Την Παρασκευή (6/10) κυκλοφορεί το ιστορικό ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος» στον κινηματογράφο «ΦΟΙΒΟΣ», όπου θα προβάλλεται κάθε Σάββατο και Κυριακή. «100 Χρόνια Ατρόμητος», ένα ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ για την Πόλη και την Φανέλα κάνει την πρεμιέρα του στη μεγάλη οθόνη την Παρασκευή (6/10, 19:23). Το ντοκιμαντέρ θα προβάλλεται στον ιστορικό κινηματογράφο «ΦΟΙΒΟΣ» (Εθ. Αντιστάσεως 3, Περιστέρι) κάθε Σάββατο και Κυριακή.
Ο Ατρόμητος Αθηνών δημιουργήθηκε από Μικρασιάτες πρόσφυγες, που εγκαταστάθηκαν στην μικρή συνοικία του Περιστερίου, στις 31 Μαΐου 1923. Στο ποδοσφαιρικό ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος» θα είμαστε όλοι συνεπιβάτες στο ταξίδι της δημιουργίας του συλλόγου από την ίδρυση του μέχρι και σήμερα. Ένα ταξίδι στο χρόνο για τις σημαντικότερες στιγμές, για τις άγνωστες πτυχές και για τα πρόσωπα που αγάπησαν τον Ατρόμητο και έπαιξαν σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη της ιδέας. Η Πόλη και η Φανέλα δύο λέξεις που ενώνουν το Περιστέρι και τον Ατρόμητο συμπλήρωσαν έναν αιώνα ύπαρξης και μαζί θα συνεχίσουν να πορεύονται στον χρόνο παλεύοντας για το καλύτερο μέλλον όπως αυτοί που τις δημιούργησαν.
Πριν από περίπου πέντε χρόνια, ένας Περιστεριώτης σκηνοθέτης και οπαδός του Ατρόμητου, εξέφρασε την ιδέα για την δημιουργία του ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος».
Άμεσα ο σύνδεσμος οπαδών FENTAGIN ανταποκρίθηκε και στήριξε την πρόκληση. Με συντονισμένες κινήσεις δημιουργήθηκε μια ομάδα ανθρώπων από Περιστεριώτες φιλάθλους και οπαδούς που είχαν σκοπό την έρευνα της ιστορίας της ομάδας αλλά και της πόλης.
Αποφασίσαμε ότι η παραγωγή και η εκτέλεση του ντοκιμαντέρ να είναι μια ανεξάρτητη και αυτοχρηματοδοτούμενη προσπάθεια από εμάς τους Οπαδούς και Φιλάθλους του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ. Σκύβοντας το κεφάλι στο μεγαλείο των 100 χρόνων λειτουργήσαμε μεθοδικά, με ανιδιοτέλεια και όραμα με σκοπό να τιμηθεί το παρελθόν και να μάθει το «μέλλον». Ακόμα και η πρωτότυπη μουσική του ντοκιμαντέρ είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από Περιστεριώτη δημιουργό.
Το χαρακτηριστικό στοιχείο μας είναι η αγνή ρομαντική σχέση Οπαδού – Ομάδας - Πόλης. Αυτή η διαφορετικότητά ένωσε την ομάδα του ντοκιμαντέρ. Μας έκανε όλους να νιώσουμε παρέα, Φίλοι και Οικογένεια. Να ονειρευτούμε την στιγμή που θα μοιραστούμε τον κόπο μας για τον κοινό σκοπό… τον Ατρόμητο.
Σκοπός μας είναι να αφυπνίσουμε τις συνειδήσεις και το ντοκιμαντέρ «100 Χρόνια Ατρόμητος» να αποτελέσει κληρονομιά για την Πόλη και τον κόσμο της Ομάδας.
Ένας αιώνας Ατρόμητος. Για την Πόλη μας και τη Φανέλα μας.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Το Premium Banking της Εθνικής Τράπεζας είναι μια τραπεζική σχέση που βασίζεται στην εμπιστοσύνη, ενώ εξελίσσεται διαρκώς ακολουθώντας τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής