Super Cup: Σπανούλης και Μπαρτζώκας ταξίδεψαν σε διπλανές θέσεις για Ρόδο
Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκαν δίπλα δίπλα στην πτήση για Ρόδο, ενόψει του Super Cup, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.
Το Super Cup της Ρόδου ένωσε τις τρεις αθηναϊκές ομάδες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin έφυγαν με κοινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος», περιμένοντας τον τέταρτο της παρέας, ΠΑΟΚ για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς την Παρασκευή (29/9) και το Σάββατο (30/9).
Ο Κώστας Σλούκας είδε και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγο πριν την είσοδο στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει στη Ρόδο τους «μονομάχους».
Σε αντίθεση με τον Βασίλη Σπανούλη που παρότι είναι... αντίπαλος του Ολυμπιακού (Παρασκευή 29/9 - 17:00, Live στο Gazzetta) για 40 λεπτά, κάθισε δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρολεύκους» στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup και οι δύο προπονητές τα είπαν στην κοινή τους πτήση, καθήμενοι δίπλα δίπλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ανέφεραν ο ένας στον άλλον τα πλάνα τους ενόψει του ημιτελικού, ενώ στην άλλη πλευρά του διαδρόμου βρέθηκε ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.
Οι υποψήφιοι μπορούν να εξετάσουν προγράμματα αναγνωρισμένων μη κρατικών πανεπιστημίων, τα οποία λειτουργούν με θεσμικά καθορισμένες προϋποθέσεις εισαγωγής και προσφέρουν σπουδές στην Ελλάδα με διεθνή ακαδημαϊκό προσανατολισμό.
Κι αν ο τρόπος που κάνεις τις αγορές σου μπορούσε να προσαρμόζεται στη ζωή σου και όχι το αντίστροφο; Μια νέα πρόταση έρχεται να αλλάξει τον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι την ευελιξία στις αγορές και σου δίνει την ευκαιρία να αγοράσεις αυτό που ταιριάζει και ανταποκρίνεται στις δυνατότητες σου.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.