Super Cup: Σπανούλης και Μπαρτζώκας ταξίδεψαν σε διπλανές θέσεις για Ρόδο

Super Cup: Σπανούλης και Μπαρτζώκας ταξίδεψαν σε διπλανές θέσεις για Ρόδο

Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκαν δίπλα δίπλα στην πτήση για Ρόδο, ενόψει του Super Cup, με τον Ολυμπιακό να αντιμετωπίζει το Περιστέρι στον πρώτο ημιτελικό της διοργάνωσης.

super_cup_ptisi__1_
Το Super Cup της Ρόδου ένωσε τις τρεις αθηναϊκές ομάδες. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και Περιστέρι bwin έφυγαν με κοινή πτήση από το «Ελ. Βενιζέλος», περιμένοντας τον τέταρτο της παρέας, ΠΑΟΚ για να διεκδικήσουν τον πρώτο τίτλο της χρονιάς την Παρασκευή (29/9) και το Σάββατο (30/9).

Ο Κώστας Σλούκας είδε και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του, αλλά δεν αντάλλαξε ούτε βλέμμα με τον Γιώργο Μπαρτζώκα λίγο πριν την είσοδο στο αεροπλάνο που θα μεταφέρει στη Ρόδο τους «μονομάχους».

Σε αντίθεση με τον Βασίλη Σπανούλη που παρότι είναι... αντίπαλος του Ολυμπιακού (Παρασκευή 29/9 - 17:00, Live στο Gazzetta) για 40 λεπτά, κάθισε δίπλα στον Γιώργο Μπαρτζώκα. Το Περιστέρι θα αντιμετωπίσει τους «ερυθρολεύκους» στον πρώτο ημιτελικό του Super Cup και οι δύο προπονητές τα είπαν στην κοινή τους πτήση, καθήμενοι δίπλα δίπλα. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν ανέφεραν ο ένας στον άλλον τα πλάνα τους ενόψει του ημιτελικού, ενώ στην άλλη πλευρά του διαδρόμου βρέθηκε ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού, Εργκίν Αταμάν.

Σπανούλης, Μπαρτζώκας και Αταμάν στην πτήση για Ρόδο
super_cup_ptisi__2_
Κλείσιμο

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα:

«Λιμνούπολη» ο Βόλος από την κακοκαιρία: Ποτάμια οι δρόμοι, εκατοντάδες απεγκλωβισμοί - Δραματικά βίντεο

Ενοχλήθηκε ο Μπέος από τις ερωτήσεις για τη νέα κακοκαιρία: «Τι καλημέρα ρε παιδιά μας δουλεύετε; Μιλάμε για καταστροφή του Νώε»

Το πρώτο γκάλοπ για Κασσελάκη και οι απειλές προς αντάρτες ΣΥΡΙΖΑ για έξωση και... αφουμιγκέισον
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης