Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε 2-1: Μπέλιγχαμ... λυτρωτής στο 90+5΄! - Δείτε τα γκολ

Ρεάλ Μαδρίτης - Χετάφε 2-1: Μπέλιγχαμ... λυτρωτής στο 90+5΄! - Δείτε τα γκολ

Ο ασταμάτητος Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε ξανά στο τέλος για τη Ρεάλ, η οποία με «χρυσό» του γκολ στο 90+5΄λύγισε με ανατροπή 2-1 τη Χετάφε και συνέχισε ακάθεκτη στη La Liga

Belingham
Τα 103 εκατομμύρια ευρώ που σπατάλησε το φετινό καλοκαίρι για να τον αποκτήσει πιάνουν με το καλημέρα τόπο για τη Ρεάλ. Στο πρώτο του ματς μπροστά στο κοινό του ανακαινισμένου «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», ο Τζουντ Μπέλιγχαμ μίλησε ξανά, αλλά αυτή τη φορά με ακόμα πιο δραματικό τρόπο! Σε έναν αγώνα άλλωστε που οι Μερένγκες τα βρήκαν σκούρα απέναντι στην αξιόμαχη Χετάφε, ο Άγγλος με χρυσό γκολ στο 90+5΄ολοκλήρωσε την ανατροπή και με τη νίκη 2-1 κράτησε την ομάδα του στην πρώτη θέση.

Resumen de Real Madrid vs Getafe CF (2-1)


Η αναμέτρηση πάντως ξεκίνησε με κακούς οιωνούς για του γηπεδούχους, αφού μόλις στο 11΄και έπειτα από μεγάλο λάθος των Γκαρθία - Αλάμπα ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ, Μαγιοράλ, ντρίμπλαρε τον Κέπα και πλάσαρε σε κενή εστία για το 0-1.

Κλείσιμο
Βυθισμένη στο άγχος η Ρεάλ δεν μπορούσε να παράγει απειλητικές στιγμές απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα της Χετάφε, με την καρφωτή κεφαλιά του Μόντριτς που εξουδετέρωσε ο Σόρια στο 32΄να αποτελεί ουσιαστικά την πρώτη πραγματική απειλή. Στο 40΄ο Ισπανός γκολκίπερ είχε την απάντηση και στην προβολή του Χοσέλου, όμως στο ξεκίνημα του β΄μέρους ο επιθετικός της Βασίλισσας πήρε το αίμα του πίσω.

Έπειτα από μια αναταραχή στην άμυνα της Χετάφε ο Χοσέλου νίκησε εξ επαφής τον Σόρια για να σημειώσει το πρώτο του γκολ με τη Ρεάλ (47΄), το οποίο κατοχυρώθηκε και στο VAR έπειτα από έλεγχο για χέρια των Ρούντιγκερ και Ντζενέ. Αναγεννημένοι στο β΄μέρος οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ανατροπή σε διπλή ευκαιρία του Κρόος στο 57΄όταν σε πρώτο χρόνο ο Γερμανός σημάδεψε το δοκάρι και σε δεύτερο νικήθηκε από τον Σόρια. Ακόμα ένα δοκάρι του Καρβαχάλ στο 66΄και μια σούπερ επέμβαση του Σόρια σε μονοκόμματο σουτ του Χοσέλου (67΄) κράτησαν όρθια τη Χετάφε, όμως στις καθυστερήσεις ο Μπέλιγχαμ έκανε τη ζημιά.

Μετά από μακρινό σουτ του Βάσκεθ και ασταθή επέμβαση του Σόρια, ο Άγγλος πήρε το ριμπάουντ και ολοκλήρωσε την ανατροπή με το πέμπτο του γκολ σε τέσσερα παιχνίδια. Ένα ακόμα δοκάρι, του Ροντρίγκο αυτή τη φορά στο φινάλε, ήταν η τελευταία φάση του αγώνα, με τη Ρεάλ να παίρνει τη νίκη και να κάνει το 4Χ4 στη La Liga.

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Αντσελότι): Κέπα, Γκαρσία(46’ Νάτσο), Αλάμπα, Ρούντιγκερ, Καρβαχάλ(76’ Βάσκεθ), Τσουαμενί(80’ Βαλβέρδε), Μόντριτς (77’ Μπραχίμ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ, Ροδρίγο, Καμαβινγκά(46’ Κρόος), Χοσέλου

Χετάφε (Χοσέ Μπορδάλας): Σόρια, Σουάρες(77’ Καρμόνα), Ντουάρτε, Αλντερέτε(46’ Αραμπάρι), Μίτροβιτς, Άλβαρες, Τζένε, Αλενιά(58’ Ιγκλέσιας), Μαξίμοβιτς, Λατάσα(77’ Μάτα), Μαγιοράλ(90+3’ Λοσάνο)

Τα αποτελέσματα, οι σκόρερ και η βαθμολογία:
Κάντιθ-Βιγιαρεάλ 3-1 (18΄ Ράμος, 30΄πεν, 50΄ Μακίς - 10΄ Σόρλοτ

Resumen de Cádiz CF vs Villarreal CF (3-1)


Αλμερία-Θέλτα 2-3 (54΄ Ακιέμε, 68΄ Αρίμπας - 24΄ Νούνιες, 33΄ Λάρσεν, 87΄ Σβέντμπεργκ)

Resumen de UD Almería vs RC Celta (2-3)


Σοσιεδάδ-Γρανάδα 5-3 (9΄,44΄ Κούμπο, 59΄ Θουμπιμέντι, 67΄ Μπαρενετσέα, 76΄αυτ. Μπος - 35΄αυτ. Λε Νορμάντ, 83΄ Μπογιε, 90΄+9 Θαραγόθα)

Resumen de Real Sociedad vs Granada CF (5-3)


Ρεάλ Μαδρίτης-Χετάφε 2-1 (47΄ Χοσέλου, 90΄+5 Μπέλιγχαμ - 11΄ Μαγιοράλ)

Resumen de Real Madrid vs Getafe CF (2-1)


Αλαβές-Βαλένθια 1-0 (6' αυτ. Οθκατσάρ)

Μπέτις-Ράγιο Βαγεκάνο 22:00

Τζιρόνα-Λας Πάλμας 3/09

Μαγιόρκα-Αθλέτικ Μπιλμπάο 3/09

Ατλέτικο Μαδρίτης-Σεβίλη 3/09

Οσασούνα-Μπαρτσελόνα 3/09

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
Ρεάλ Μαδρίτης 12 -4αγ.
Ατλέτικο Μαδρίτης 7
Τζιρόνα 7
Μπαρτσελόνα 7
Κάντιθ 7 -4αγ.
Σοσιεδάδ 6 -4αγ.
Αθλέτικ Μπιλμπάο 6
Αλαβές 6
Βαλένθια 6
Οσασούνα 6
Ράγιο Βαγεκάνο 6
Μπέτις 4
Χετάφε 4 -4αγ.
Θέλτα 4 -4αγ.
Βιγιαρεάλ 3 -4αγ.
Γρανάδα 3 -4αγ.
Λας Πάλμας 2
Μαγιόρκα 1
Αλμερία 1 -4αγ.
Σεβίλη 0


Ειδήσεις σήμερα:

Συναγερμός για τις φωτιές σε 12 περιοχές της χώρας την Κυριακή - Περιπολίες και επιτήρηση με drones

Κούρσα για 5 στον ΣΥΡΙΖΑ: Μηνύματα, «καρφιά», αιχμές και αβρότητες

Ρεκόρ με 5,6 εκατομμύρια επιβάτες στα λιμάνια Πειραιά, Ραφήνας και Λαυρίου φέτος το καλοκαίρι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης