Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Αγγλία επικράτησε 3-1 της συνδιοργανώτριας Αυστραλίας μπροστά σε 75.000 κόσμο και έκλεισε ραντεβού με την Ισπανία στον μεγάλο τελικό του Μουντιάλ Γυναικών 2023 ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (13:00).
Η Έλα Τουν άνοιξε στο 36ο λεπτό τις αποστάσεις στο σκορ παγώνοντας τους 75.784 φιλάθλους που βρέθηκαν στο «stadium Australia» στο Σίδνεϊ, αλλά η αρχηγός της Αυστραλίας Σαμ Κερ ισοφάρισε και αποκατέστησε την...τάξη με ένα εκπληκτικό σουτ από 25 μέτρα στο 64ο λεπτό.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cutz40w7skch)
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cutz5l7urwhl)
Όμως η άμυνα της Αυστραλίας απέτυχε να διώξει μια ψηλή μακριά μπάλα επτά λεπτά αργότερα, πριν η η Λόρεν Χεμπ στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Κλείσιμο
Η Κερ έφτασε ξανά κοντά στην ισοφάριση , αλλά η Αλέσια Ρούσο ήταν εκείνη, τέσσερα λεπτά πριν το τέλος που διαμόρφωσε το τελικό σκορ (1-3) , για να στείλει τις πρωταθλήτριες Ευρώπης, ηττημένες στους ημιτελικούς στα δύο τελευταία Παγκόσμια Κύπελλα, στον τελικό της Κυριακής.
Η Αγγλία κέρδισε το τελευταίο Euro και είναι το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.
Το e-contract της nrg ψηφίστηκε από τους καταναλωτές ως «Προϊόν της Χρονιάς*» - Υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας, ευελιξία και δημιουργικότητα τα συστατικά της επιτυχίας του.