Ο Ισπανός τενίστας με τα 22 Grand Slam, ένας από τους κορυφαίους όλων των εποχών, άφησε φέτος το νησί του τη Μαγιόρκα και αποφάσισε να πάρει το πολυτελές γιοτ του και να βάλει πλώρη για την Ελλάδα.
Με ορμητήριο το Μεγανήσι, επισκέφτηκε την Κέρκυρα την Ιθάκη και έμεινε ενθουσιασμένος. Μαζί του είναι η σύζυγός του Μέρι Περέγιο αλλά και ο γιος τους ο οποίος τον Οκτώβριο θα κλείσει ένα χρόνο ζωής.
Πριν από λίγη ώρα ο Ναδάλ ανέβασε φωτογραφία στα social όπου μαζί με την οικογένειά του περνάει τον Ισθμό της Κορίνθου με το γιοτ.
Ο Ράφα Ναδάλ έχει να παίξει αρκετούς μήνες λόγω τραυματισμού και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και να κλείσει την καριέρα του το 2024 στο Παρίσι αρχικά στο Roland Garros και εν συνεχεία στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Την Παγκόσμια Ημέρα Νερού, κάθε σταγόνα φυσικό μεταλλικό νερό ΒΙΚΟΣ μας θυμίζει ότι η ενυδάτωση δεν είναι μόνο καθημερινή συνήθεια, αλλά μια πράξη φροντίδας για τον οργανισμό και τη φύση.
Οι καινοτόμες φόρμουλες της LA VIE EN ROSE χαρίζουν μια μοναδική εμπειρία απόλαυσης και αναζωογόνησης – Τα premium πασχαλινά δώρα με πραγματική αξία και ορατά αποτελέσματα.
Οι πρόσφατοι ηλεκτρονικοί έλεγχοι για τα ανασφάλιστα οχήματα ανέδειξαν το πρόβλημα με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο. Χιλιάδες ιδιοκτήτες οχημάτων εντοπίστηκαν να κυκλοφορούν χωρίς ασφάλιση, κάτι που δεν επηρεάζει μόνο τους ίδιους, αλλά συνολικά την ασφάλεια στους ελληνικούς δρόμους. Και αυτό ενώ η λύση είναι και απλή και προφανής.