Ο αθλητικός κόσμος "αποχαιρέτησε" τον Περικλή Στεφανίδη και τον Χρήστο Μουλά και ο ΠΑΟΚ τύπωσε και φανέλες με τα ονόματα τους οι οποίες είναι από σήμερα στην κεντρική του μπουτίκ στη Θεσσαλονίκη.
Στη φανέλα του Χρήστου Μουλά έχει τοποθετηθεί λόγω ηλικίας το Νο34 και στο Περικλή Στεφανίδη το Νο27.
Ο Περικλής Στεφανίδης σε αγώνα του ΠΑΟΚ
Ο 27χρονος ανθυποσμηναγός Περικλής Στεφανίδης που γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη ήταν ενεργό μέλος του «δικέφαλου του Βορρά» και είχε βρεθεί στους τελικούς του Κυπέλλου Ελλάδας το 2017 και το 2018.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.