Αλμπέρτο Μποτία: Τον σύντροφο της Φουρέιρα θέλει η νεοφώτιστη στην Stoiximan Super League Κηφισιά

Αλμπέρτο Μποτία: Τον σύντροφο της Φουρέιρα θέλει η νεοφώτιστη στην Stoiximan Super League Κηφισιά

Ο Ισπανός Αλμπέρτο Μποτία είχε παίξει στο παρελθόν με επιτυχία στον Ολυμπιακό

botia_
Την περίπτωση ενός παλιού μας γνώριμου φαίνεται πως εξετάζουν στην Κηφισιά, αφού σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες στα Βόρεια Προάστια τέθηκε στο τραπέζι το όνομα του Αλμπέρτο Μποτία.

Πρόκειται για τον 35χρονο Ισπανό στόπερ που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, αφού από το 2014 ως το 2018 έπαιζε στα μέρη μας με τον Ολυμπιακό όπου και κατέκτησε τρία πρωταθλήματα και ένα Κύπελλο.

Με τους «ερυθρόλευκους» αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, και σε 26 εκτός των συνόρων ματς, ενώ μετά την αποχώρησή του από το λιμάνι συνέχισε στη Σαουδική Αραβία αρχικά στην Αλ Αχλί (πήρε και το Κύπελλο το 2019) και ύστερα στην Αλ Βέντα. Οπου και ήταν μέχρι πρότινος.

Ο Αλμπέρτο Μποτία είναι τα τελευταία χρόνια σύντροφος της Ελένης Φουρέιρα και πριν από λίγους μήνες απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. 

Πλέον «παίζει» σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στα ελληνικά γήπεδα για χάρη των «νεοφώτιστων» και να συνεχίσει εδώ την μεγάλη του καριέρα, η οποία ξεκίνησε από τη φημισμένη Μασία και μάλιστα με την Μπαρτσελόνα πήρε το πρωτάθλημα του 2009. Πριν τους Πειραιώτες ήταν, μεταξύ άλλων, σε Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Χιχόν, Ελτσε, ενώ με την U21 της πατρίδας βρέθηκε το 2011 στην κορυφή της Ευρώπης, στο αντίστοιχο EURO που διεξήχθη στη Δανία.

Η υπόθεσή του δεν είναι απλή, αλλά στο Ζηρίνειο φαίνεται πως την «τρέχουν», αν και για να ολοκληρωθεί απαιτείται, προφανώς, να υπάρξει σχετική οικονομική υπέρβαση.

Πλέον κατά μία πηγή οδεύει προς αίσια κατάληξη, το «μπαμ» είναι προ των πυλών και η αυριανή ημέρα κρίνεται ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική.

Πηγή: www.gazzetta.gr 

Ειδήσεις σήμερα

Φωτιά στη Ρόδο: Μήνυμα από το 112 για εκκένωση της περιοχής Κάλαθος

Θήβα: Φωτιά κοντά σε σπίτια - Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

Χαλκιδική: 49χρονος πεζός σκοτώθηκε σε τροχαίο που δεν ενεπλάκη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης