Ολυμπιακός: Την Τρίτη στην Αθήνα για να κλείσει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ
Ο Ισπανός προπονητής φτάνει στο «Ελ. Βενιζέλος» το μεσημέρι της Τρίτης (20/6) έτσι ώστε να κλείσει και τυπικά πλέον στην ομάδα του Πειραιά
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φτάνει στην Ελλάδα τελικώς την Τρίτη. Ο Ισπανός τεχνικός θα αφιχθεί στο «Ελ. Βενιζέλος» την Τρίτη (20/6), στις 15:20 για να κλείσει οριστικά στον Ολυμπιακό. Μαζί του θα είναι και ο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Αντόνιο Κορδόν.
Ο 42χρονος Μαρτίνεθ θα κλείσει και τυπικά για ένα συμβόλαιο διετούς διάρκειας και ενώ η πρώτη συγκέντρωση των Πειραιωτών αναμένεται την Πέμπτη. Η τελευταία δουλειά του Μαρτίνεθ ήταν στην Εσπανιόλ και ενώ στην Ισπανία είχαν ενδιαφερθεί για αυτόν σύλλογοι όπως η Θέλτα.
Υπάρχουν στιγμές που η πόλη, παρά τον θόρυβο, την κίνηση και το ασταμάτητο τρέξιμο, μοιάζει να επιβραδύνει για λίγο σαν να σου λέει «έλα, πάρε μια ανάσα». Αυτή την αίσθηση προσφέρει και η νέα πρωτοβουλία της Uber, μια μικρή επιστροφή χρόνου μέσα στο χάος της πόλης.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.