Το μπέιζμπολ είναι... κίνδυνος-θάνατος για τα πουλιά - Δείτε βίντεο

Το μπέιζμπολ είναι... κίνδυνος-θάνατος για τα πουλιά - Δείτε βίντεο

Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας δύο πουλιά έχασαν τη ζωή τους από μπαλάκι του μπέιζμπολ σε αγώνες πρωταθλήματος στις ΗΠΑ

26340586
«Τα πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας» το διάσημο μυθιστόρημα της της Αυστραλής συγγραφέα Colleen McCullough, έγινε ευρέως γνωστό στις αρχές της δεκαετίας του '80 με τη μεταφορά στη μικρή οθόνη και τον ομώνυμη τηλεοπτική σειρά με πρωταγωνιστές τους Ρίτσαρντ Τσάμπερλέιν και Ρέιστελ Γουόρντ.

Σήμερα, παραφράζοντας τον τίτλο του μυθιστορήματος μπορούμε να πούμε πως «Τα πουλιά πεθαίνουν βλέποντας αγώνες μπέιζμπολ».

Στο μυθιστόρημα η ιστορία εκτυλίσσεται σε μια φάρμα στην Αυστραλία, στην... παραλλαγή της όλα συμβαίνουν στα γήπεδα μπέιζμπολ στις ΗΠΑ και το MLB (Major League Baseball).

Εκεί όπου μέσα σε μία εβδομάδα δύο πουλιά βρήκαν τραγικό θάνατο όταν τα χτύπησε μπαλάκι του μπέιζμπολ!

Το πρώτο περιστατικό συνέβη στις 17 Μαΐου στο Όκλαντ κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των αθλητών για τον αγώνα Oakland Athletics-Arizona Diamnodbacks.

Ο pitcher των φιλοξενούμενων Ζακ Γκάλεν έκανε ρίψεις και σε μία απ' αυτές πέτυχε με μεγάλη ταχύτητα ένα πουλί το οποίο βρήκε ακαριαίο θάνατο.



Τα ξημερώματα της Τρίτης (ώρα Ελλάδας) στον αγώνα Chicago White Sox-Cleveland Guardians ο outfielder των φιλοξενούμενων Γουίλ Μπρέναν χτύπησε με δύναμη το μπαλάκι με το μπαστούνι και πέτυχε ένα πουλί που βρισκόταν στο χορτάρι με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο.

Κλείσιμο


Ο Μπρέναν εμφανίστηκε να γελά μόλις κατάλαβε τι είχε συμβεί, αλλά λίγο μετά το τέλος του αγώνα ζήτησε συγνώμη μέσω twitter...



Αυτά τα δύο περιστατικά προκάλεσαν μεγάλη αναταραχή στις ΗΠΑ, αλλά έφεραν στις μνήμες όλων και το απίστευτο περιστατικό του 2001 όταν ο Ράντι Τζόνσον είχε σκοτώσει ένα περιστέρι που έτυχε να πετά εκείνη την ώρα στην ίδια κατεύθυνση με το μπαλάκι (το οποίο έφυγε με ταχύτητα άνω των 100 χλμ από τα χέρια του Τζόνσον).





Ειδήσεις σήμερα:

Στην 6η θέση με τα πιο παχύσαρκα παιδιά κάτω των 5 ετών παγκοσμίως η Ελλάδα λέει ο ΠΟΥ

«Αφήστε μας να κάνουμε τη δουλειά μας» λένε οι δημοσκόποι - Πώς εξηγούν την απόκλιση στα ποσοστά του ΣΥΡΙΖΑ

Πώς ξεκινάει μια προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος «ΝΙΚΗ» - Δείτε βίντεο

----------------

Εκλογές 2023

Οδηγός εκλογών 2023: Πως ψηφίζω - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση

Εκλογές 2023: 
Όλες οι ειδήσεις για την ΝΕΑ εκλογική αναμέτρηση, τον προεκλογικό αγώνα των κομμάτων, τις δημοσκοπήσεις, τα αποτελέσματα των εκλογών, τα exit polls.

Αποτελέσματα εκλογών 2023: 
Δείτε LIVE μέσω διαδραστικού χάρτη όλα τα αποτελέσματα της επικράτεια
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης