Για χάρη του Ουόλτερ Μπέρι πριν από 30 χρόνια στο ΣΕΦ ακούγονταν το σύνθημα "Ω Μπέρι, Μπέρι".
Ο Αμερικανός που έπαιξε τα περισσότερα χρόνια της καριέρας του στην Ελλάδα αγωνίστηκε δύο σεζόν (1992-93, 1995-96) στον Ολυμπιακό και έγινε σύνθημα από τους οπαδούς του Ολυμπιακού.
Τριάντα χρόνια μετά στο Κάουνας και στο Final Four της Euroleague απουσιάζει ο Μπέρι αλλά εκεί είναι η Μπέριλ. Η σύζυγος του άσου του Ολυμπιακού Σακίλ ΜακΚίσικ κλέβει την παράσταση στην εξέδρα και στους δρόμους του Κάουνας.
Η «καυτή» σύντροφος του Σακίλ που έχει ρίζες από Ελλάδα και Τουρκία αποθεώθηκε από φίλους του Ολυμπιακού στο Κάουνας και άκουσε το σύνθημα:
"Ω, Μπέριλ, Μπέριλ". Η ίδια δήλωσε στη Nova την ημέρα του ημιτελικού ότι ήταν η πιο ωραία στιγμή της ζωής της όταν έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Ολυμπιακού.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών