Σάκκαρη - Μπούζκοβα 1-0: Διακοπή λόγω βροχής, στις 21:00 ώρα Ελλάδος η συνέχεια

Σάκκαρη - Μπούζκοβα 1-0: Διακοπή λόγω βροχής, στις 21:00 ώρα Ελλάδος η συνέχεια

Η Σάκκαρη πήρε το πρώτο σετ του ημιτελικού με την Μπούζκοβα, αλλά η βροχή έστειλε την συνέχεια του αγώνα πέντε ώρες πριν τον τελικό

sakkari_vroxi
Ο ημιτελικός της Μαρίας Σάκκαρη έμεινε στη μέση.

Λόγω βροχής το αγώνας με την Μαρί Μπούζκοβα διακόπηκε μετά το τέλος του πρώτου σετ (7-5 η Σάκκαρη) και έπειτα από 3 ώρες αναμονής, οι διοργανωτές πήραν την απόφαση (στις 07:20 ώρα Ελλάδος) να συνεχιστεί αύριο στη 1 το μεσημέρι τοπική ώρα (21:00 ώρα Ελλάδος), με τον τελικό κόντρα στην Τζέσικα Πεγκούλα (κέρδισε 7-6, 6-1 την Αζαρένκα στον άλλο ημιτελικό), να έχει προγραμματιστεί για τις 18:00 τοπική ώρα και 02:00 τα ξημερώματα της Δευτέρας, ώρα Ελλάδος.

Το πρώτο σετ ήταν πάντως άκρως συναρπαστικό και η Σάκκαρη χρειάστηκε 83 λεπτά και 8 set point για να κάνει το 1-0. Παρά την πολύ κακή μέρα της στο σερβίς (6 διπλά λάθη και 52% πρώτο σερβίς) κατάφερε να επιβιώσει απέναντι σε μία μαχητική Τσέχα.

Ο αγώνας θα συνεχιστεί στις 21:00 το βράδυ σήμερα και η νικήτρια θα έχει να δώσει δύο ματς μετά από μεγάλη κούραση και ταλαιπωρία...

Κλείσιμο
Επτά χαμένα σετ πόιντ, αλλά... δικαίωση για Σάκκαρη μετά από 83 λεπτά!
Αδιανόητα πράγματα έγιναν στο πρώτο game. Κράτησε 15 λεπτά, με την Σάκκαρη να κάνει 4 διπλά λάθη, την Μπούζκοβα να φτάνει σε 5 break point, αλλά μετά από 9 ισοπαλίες, η Ελληνίδα ήταν αυτή που το κέρδισε!

Μια χαμένη επιστροφή της Σάκκαρη έφερε το 1-1, με την Ελληνίδα να κάνει το 2-1 ωστόσο μετά από ένα κακό σλάις της Μπούζκοβα.

Η Σάκκαρη βρήκε break και έκανε το 3-1 προλαβαίνοντας ένα drop shot της Μπούζκοβα, αλλά η Τσέχα άμεσα πήρε πίσω το break μειώνοντας σε 3-2΄.

Με love service game η Τσέχα ισοφάρισε σε 3-3, όμως η Σάκκαρη, παρά τα άσχημα ποσοστά στο σερβίς της, κατάφερε να κρατήσει και να προηγηθεί με 4-3.
Η Μπούζκοβα ισοφάρισε εκ νέου με χαμένο φόρχαντ της Μαρίας, με την Σάκκαρη να παίρνει το πρώτο της εύκολο game για να κάνει το 5-4.

Η Σάκκαρη έφτασε σε διπλό σετ πόιντ το οποίο έχασε με δύο κακές επιστροφές, ενώ έχασε και άλλα 5 στη συνέχεια με δικά της άστοχα χτυπήματα. Μετά από 7 χαμένα σετ πόιντ της Σάκκαρη, η Μπούζκοβα ισοφάρισε, αλλά η Μαρία προηγήθηκε με 6-5 και έβαλε πάλι υπό πίεση την Τσέχα.

Τελικά το σετ τελείωσε με τον πιο αναπάντεχο τρόπο. Η Μπούζκοβα προηγήθηκε 40-0 στο σερβίς της, έκανε δύο διπλά λάθη βάζοντας στο παιχνίδι την Σάκκαρη και η Ελληνίδα το εκμεταλλεύτηκε, κάνοντας και break με έναν winner.

Μετά από 83 λεπτά πήρε το σετ, με το ματς να διακόπτεται σε εκείνο το σημείο λόγω βροχής και θα συνεχιστεί σήμερα το βράδυ (21:00 ώρα Ελλάδος)!

Πηγή: gazzetta.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης