Νάρα - Ικάρντι: Ξοδεύουν 500.000 ευρώ το μήνα για τις ανάγκες τους

Νάρα - Ικάρντι: Ξοδεύουν 500.000 ευρώ το μήνα για τις ανάγκες τους

Δημοσιογράφος από την Αργεντινή αποκάλυψε λεπτομέρειες για τα χρήματα που ξοδεύουν και τον τρόπο ζωής του ποδοσφαιριστή και της συντρόφου του

nara
Πριν από λίγες εβδομάδες ο Μάουρο Ικάρντι έφυγε από το Παρίσι για να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη αφού η Παρί Σεν Ζερμέν τον παραχώρησε δανεικό στη Γαλατασαράι.

Η σύντροφός του, Γουάντα Νάρα, έβαλε τους όρους της για να μετακομίσει η οικογένεια στην Τουρκία και αφού ικανοποιήθηκαν εκείνη μαζί με τα πέντε παιδιά της και τον Μάουρο ζουν στη γείτονα χώρα.



Όλοι γνωρίζουν ότι ο ποδοσφαιριστής και η παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια εταιρείας καλλυντικών ξοδεύουν απίστευτα ποσά για να ζήσουν και απολαμβάνουν αποδράσεις σε Μόντε Κάρλο, Μαϊάμι και Ίμπιζα!

Ο Αργεντινός δημοσιογράφος Augusto 'Tartu' Tartúfoli κατά τη διάρκεια της εκπομπής "Los Angeles de la Mañana" αποκάλυψε πόσα θέλουν τον μήνα για να ζήσουν.

«Είναι συνηθισμένοι σε ένα βιοτικό επίπεδο στο οποίο η Γουάντα ξόδευε περίπου μεταξύ 400.000 και 500.000 ευρώ για να ζήσει. Το περιβάλλον του εξηγεί ότι αυτά τα χρήματα πηγαίνουν στο σπίτι στο Μιλάνο, στα διεθνή σχολεία στα οποία πηγαίνουν τα παιδιά του και σε άλλα», είπε σχετικά.
Κλείσιμο

Συνεχίζοντας ανέφερε: «Ο Μάουρο κέρδιζε 10 εκατομμύρια ευρώ ετησίως. Στην Τουρκία δεν μπορούσαν να του πληρώσουν αυτό το ποσό, οπότε οι ιδιοκτήτες της Παρί δίνουν μέρος του μισθού και του πληρώνουν 6 εκατ. ευρώ το χρόνο. Οι Τούρκοι του είπαν ότι μπορούσαν να του προσφέρουν μόνο 750.000 ευρώ επιπλέον το χρόνο, δηλαδή 60.000 ευρώ το μήνα, γιατί δεν είναι τόσο ακριβό να ζεις στην Τουρκία».

Μεγάλο μέρος των εξόδων πάει στη συντήρηση των σπιτιών τους, στην εκπαίδευση των παιδιών ενώ το ζευγάρι αγοράζει πανάκριβα ρούχα και κοσμήματα και δίνουν τεράστια ποσά για ταξίδια σε μέρη του κόσμου όπου είναι "απαγορευμένα" για τον μέσο πολίτη του κόσμου.


Ειδήσεις σήμερα:

Μαχσά Αμινί: «Φλέγεται» το Ιράν - Πώς ξεκίνησε και πώς φούντωσε η «επανάσταση των γυναικών»

Ο δημοσιογράφος Θάνος Δημάδης χώρισε με τον σύζυγό του

Γιώργος Καπουτζίδης: «Αρένα» το Twitter για την fake υποψηφιότητά του με τη ΝΔ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης