Ο Έλληνας άσος δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο από την Φενέρ στην ομάδα του Ατζούν Ιλιτζαλίκαι πριν από λίγη ώρα έγιναν οι επίσημες ανακοινώσεις.
Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής που ξεκίνησε στον ΠΑΟΚ, θα παίξει σε τρίτη ομάδα στο εξωτερικό, καθώς είχε περάσει και από την Πορτογαλία και την Βιτόρια Σετούμπαλ.
Για την ολοκλήρωση της μεταγραφής έπαιξε ρόλο και η φιλική σχέση του παίκτη με τον Ατζούν Ιλιτζαλί ο οποίος ήταν προσκεκλημένος και στον γάμο του στο Φανάρι με την Κυβέλη Μάρδα.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.