Η αναζήτηση προπονητή μήνα Σεπτέμβριο τείνει να γίνει συνήθεια για τον Άρη καθώς αυτό συμβαίνει στην τελευταία τριετία μετά και την απομάκρυνση του Χερμάν Μπούργος από την τεχνική ηγεσία
Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι σε βάθος τετραετίας ουδείς προπονητής άρχισε και ολοκλήρωσε τη σεζόν στον Άρη. Ο Άκης Μάντζιος παραμένει ο μακροβιότερος καθώς συμπλήρωσε μια χρονιά αλλά προσελήφθη στα μέσα αυτής και απομακρύνθηκε στη διάρκεια της περασμένης αγωνιστικής περιόδου. Εξαίρεση αποτελεί και ο Πάκο Ερέρα ο οποίος συμμετείχε στη δημιουργία της ομάδας τη σεζόν 2018-19 αλλά μετά από εννιά αγωνιστικές απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία στις αρχές Νοεμβρίου του 2018.
Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες και σ’ αυτή του Σάββα Παντελίδη είναι το ότι ο Έλληνας τεχνικός παραιτήθηκε μετά την ήττα στον Βόλο στη δεύτερη αγωνιστική του Πρωταθλήματος στη σεζόν 2019-20. Τότε το ημερολόγιο έγραφε 31 Αυγούστου 2019 και είναι επίσης αλήθεια ότι καταβλήθηκε προσπάθεια αλλαγής της απόφασής του αλλά ήταν ανένδοτος. Ο Άρης βγήκε την αγορά μήνα Σεπτέμβριο καθώς σε ρόλο υπηρεσιακού προπονητή ο Τόλης Τερζής οδήγησε την ομάδα στην εμφατική νίκη (4-0) επί του Παναθηναϊκού, στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα ισοφαρίστηκε η ομάδα του (2-2) για να έρθουν οι δύο εντός έδρας ήττες από Λάρισα και Ολυμπιακό για να υπενθυμίσουν την ανάγκη πρόσληψης προπονητή.
Ο Μίκαελ Ένινγκ υπέγραψε στους «κίτρινους» στις αρχές του Οκτώβρη (2019) αλλά η συμφωνία βαστούσε τουλάχιστον δέκα ημέρες νωρίτερα. Ο Γερμανός ολοκλήρωσε τη σεζόν, στην πραγματικότητα όμως ουδέποτε γέμισε ποτέ το μάτι της διοίκησης. Η κλεψύδρα γι’ αυτόν γύρισε ανάποδα πολύ καιρό πριν τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα απλά εκεί κατρακύλησε και ο τελευταίος κόκκος άμμου. Στις 18 Σεπτεμβρίου απομακρύνθηκε από τον πάγκο του Άρη με μόλις έναν αγώνα Πρωταθλήματος με τη Λαμία στο «Κλ. Βικελίδης» και λίγες ημέρες μετά επέστρεψε ο Άκης Μάντζιος, τούτη τη φορά ως προπονητής καθώς είχε προηγηθεί η (προ σχεδόν 20ετία) παρουσία του ως παίκτης.
Ο Χερμάν Μπούργος τον αντικατέστησε τον περασμένο Φλεβάρη και τελικώς μπήκε στη λίστα των προπονητών που απομακρύνθηκαν πριν καλά-καλά «φύγουν» οι καύσωνες κι έτσι ο Άρης βρίσκεται για 3η φορά μήνα Σεπτέμβριο σε διαδικασία αναζήτησης προπονητή. Ο αγώνας στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό ήταν ο 18ος και τελευταίος για τον Αργεντίνο ο οποίος είχε απολογισμό 12 νικών, δύο ισοπαλιών και τεσσάρων ηττών.
Η σειρά Sand Stone της Technogym, brand του Ομίλου Φάις, επανασυστήνει τον εξοπλισμό άσκησης μέσα από φυσικά υλικά και σχεδιασμό που ενσωματώνεται σε κάθε σύγχρονο περιβάλλον
Σε μια καθημερινότητα που γίνεται όλο και πιο απαιτητική για τις επιχειρήσεις, εκεί όπου η πρώτη εντύπωση γίνεται πλέον online και οι επιλογές κρίνονται με ένα scroll, κάποια brands καταφέρνουν να επαναπροσδιορίσουν τον ρόλο τους με τρόπο ουσιαστικό και επωφελή. Ο Χρυσός Οδηγός είναι ένα από αυτά!
Αξίζει να ανήκεις στο δυναμικά εξελισσόμενο οικοσύστημα του PADU, ειδικά αν είσαι πελάτης της Nova. Γιατί τότε οι επιλογές σου δεν σταματούν στις προσφορές, αλλά διευρύνονται μέσα από ένα περιβάλλον που εμπλουτίζεται διαρκώς με ολοένα και περισσότερα exclusive deals. Εδώ θα τις βρεις όλες.