Επέστρεψε στο Νο.3 του κόσμου η Σάκκαρη, πτώση στο Νο7 για τον Τσιτσιπά

Επέστρεψε στο Νο.3 του κόσμου η Σάκκαρη, πτώση στο Νο7 για τον Τσιτσιπά

Αντίθετες πορείες για τους Μαρία Σάκκαρη και Στέφανο Τσιτσιπά στην παγκόσμια κατάταξη, με την πρώτη να αναρριχάται εκ νέου στο Νο3 και τον δεύτερο να πέφτει στο Νο7

tsitsi_sakkari
Η Μαρία Σάκκαρη επέστρεψε εκ νέου στο Νο 3 της Παγκόσμιας κατάταξης στην WTA προσπερνώντας την Πάουλα Μπαντόσα. Η Ελληνίδα αθλήτρια στοχεύει τώρα σε μια καλή πορεία στο Σινσινάτι την πρώτη ουσιαστικά μετά το Roland Garros που θα της δώσει και το απαραίτητο ψυχολογικό «μπουστάρισμα» ενόψει US Open.

Η πιο εντυπωσιακή αλλαγή στην πρώτη δεκάδα της κατάταξης της 15ης Αυγούστου της WTA ήταν αναμφίβολα η επιστροφή της Σιμόνα Χάλεπ. Η Ρουμάνα πρωταθλήτρια μετά την κατάκτηση του τουρνουά στο Τορόντο κέρδισε εννιά θέσεις και πλέον βρίσκεται στο Νο6. Ως εκ τούτου, οι Σαμπαλένκα, Πεγκούλ, Μουγκουρούθα και Κασάτκινα έχασαν από μία θέση .

Αντίθετα -όπως αναμενόταν- ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την κακή του πορεία στο Μόντρεαλ, έχασε δύο θέσεις στην Παγκόσμια κατάταξη και έπεσε στο Νο7, πριν από το τουρνουά στο Σινσινάτι. Ο 24χρονος Έλληνας τενίστας έχασε την 5η θέση, ωστόσο έχει πιθανότητες να επιστρέψει εκεί άμεσα.

Πέμπτος είναι πλέον ο Κάσπερ Ρουντ, ενώ αξιοσημείωτη ήταν και η άνοδος που είχαν οι Ντάνιελ Έβανς (+ 16 θέσεις), ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Νικ Κύργιος επέστρεψε στην πρώτη τριαντάδα μετά από δύο χρόνια.

ΠΗΓΗ: https://www.gazzetta.gr/

Ειδήσεις σήμερα:

Δεκαπενταύγουστος με καταιγίδες και... άνοδο της θερμοκρασίας - Πού θα βρέξει

ΕΕ και άλλες 42 χώρες ζήτησαν από τη Ρωσία να αποσυρθεί από το εργοστάσιο της Ζαπορίζια

Δείτε φωτογραφίες από την εμφάνιση του 50 Cent στη Μύκονο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης