Γιοβάνοβιτς: «Θα είμαστε στον επόμενο γύρο»

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς εξήγησε το πλάνο του για τον αγώνα με τη Σλάβια Πράγας

5649951
Αισιόδοξος για πρόκριση του Παναθηναϊκού επί της Σλάβιας Πράγας στο Conference League δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς. 

Η ελληνική ομάδα ταξίδεψε στην Πράγα την Τετάρτη και το απόγευμα ο τεχνικός της μίλησε στη συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα της Πέμπτης (20:00, Cosmote Sport 2) με την Σλάβια στον 3ο προκριματικό του Conference. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

Για τις απώλειες της τελευταίας στιγμής: «Σίγουρα οι τελευταίες επτά-οκτώ μέρες ήταν δύσκολες λόγω των προβλημάτων που είχαμε. Είναι κάτι που μπορεί να συμβεί. Είμαστε μια ομάδα που μπορεί να βρει τις λύσεις ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχει το παιχνίδι. Αυτές θέλουμε να είναι και οι ποιο αποδοτικές κόντρα σε μια καλή ομάδα που είναι η Σλάβια».



Για την τακτική του: «Πολλές φορές όταν θα ήθελα να κάνω απάντηση σε αυτή την ερώτηση θα πρέπει να ξέρουμε την ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε. Η Σλάβια δεν αλλάζει το προφίλ της ούτε εδώ ούτε εκτός έδρας. Μόνο απ΄ αυτό το σκεπτικό δεν είμαστε και εμείς ομάδα που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Νομίζω και τα δύο παιχνίδια θα είναι παρόμοια παιχνίδια, θα έχουν την ίδια σκέψη μέσα στο παιχνίδι. Ποιος θα μπορεί να επιβάλει το ρυθμό του».

Για το αν θεωρεί πως η Σλάβια είναι το φαβορί για την πρόκριση: «Πιστεύω ότι μετά το δεύτερο παιχνίδι ο Παναθηναϊκός θα είναι στην επόμενη φάση. Αυτό θα επιδιώξουμε να κάνουμε».

Για το αν υπολογίζει τον Σπόραρ: «Ο Σπόραρ δεν είναι πολύ χρόνο μαζί μας. Έχει καλή διάθεση και είναι φυσιολογικό να τον δηλώσουμε για τα δύο ματς με τη Σλάβια. Γιατί θα έχει άλλες επτά μέρες. Σίγουρα τον υπολογίζουμε, το πόσο χρόνο θα παίξει πρέπει να το δούμε και μαζί του και ανάλογα με τον αντίπαλο».

Για την Σλάβια Πράγας: «Είναι μια επιθετική ομάδα, που τα τελευταία 4-5 χρόνια έχει το ίδιο στυλ παιχνιδιού, έχει αρκετές επιτυχίες στην Τσεχία και στην Ευρώπη. Είναι ένας δύσκολος και άξιος αντίπαλος στη μάχη για την επόμενη φάση».

Για το τετ α τετ με τον Γιάννη Αλαφούζο στο αεροπλάνο: «Συζητούσαμε θέματα καθημερινότητας της ομάδας. Καθώς είμαστε σε περίοδο κρίσιμη αλλά όχι θέματα που θα μπορούσα να πω σε μια συνέντευξη Τύπου»


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στην Πύλο - Μήνυμα από το 112 για εκκένωση από Μεσοχώρι προς Πήδασο

Κίνδυνος για παγκόσμια έλλειψη smartphone από έναν πόλεμο Κίνας - Ταϊβάν

Σολτς κατά Πούτιν: Η τουρμπίνα του Nord Stream 1 είναι έτοιμη και μπορεί να παραδοθεί ανά πάσα στιγμή
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης