Ο Βόσνιος αμυντικός συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ και έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τουhttps://t.co/xNrAR0CMiM
Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που στέφθηκε Πρωταθλήτρια το 2018, ενώ έγινε και ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της Α' Εθνικής που πέτυχε χατ-τρικ (ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0 στις 18/2/2018).
Το καλοκαίρι του 2018 πωλήθηκε στην Άντερλεχτ και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη βελγική ομάδα. Τον Ιούλιο του 2021 πραγματοποίησε τη δεύτερη επιστροφή του, αυτή τη φορά με μεταγραφή. Συνολικά αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 106 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές.
Με την ασφάλιση του σπιτιού σου έναντι των φυσικών καταστροφών προστατεύεις την περιουσία σου, τους αγαπημένους σου και τις πολύτιμες καθημερινές στιγμές σου, ενώ ταυτόχρονα εξασφαλίζεις την ηρεμία και την πολύτιμη στήριξη που μπορεί να χρειαστείς σε ώρα ανάγκης.