Ο Βόσνιος αμυντικός συμφώνησε με την διοίκηση της ΠΑΕ και έλυσαν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Όγκνιεν Βράνιες και του εύχεται καλή επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τουhttps://t.co/xNrAR0CMiM
Ο διεθνής Βόσνιος αμυντικός ήρθε για πρώτη φορά στην ΑΕΚ τον Ιανουάριο του 2017 και ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας που στέφθηκε Πρωταθλήτρια το 2018, ενώ έγινε και ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία της Α' Εθνικής που πέτυχε χατ-τρικ (ΑΕΚ-Ξάνθη 4-0 στις 18/2/2018).
Το καλοκαίρι του 2018 πωλήθηκε στην Άντερλεχτ και έναν χρόνο αργότερα επέστρεψε στην ΑΕΚ ως δανεικός από τη βελγική ομάδα. Τον Ιούλιο του 2021 πραγματοποίησε τη δεύτερη επιστροφή του, αυτή τη φορά με μεταγραφή. Συνολικά αγωνίστηκε με την κιτρινόμαυρη φανέλα σε 106 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράροντας 10 φορές.
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών