Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 59-52: Με άμυνα για σεμινάριο οδήγησε τη σειρά σε Game 5 στη Βαρκελώνη - Δείτε βίντεο

Μπάγερν - Μπαρτσελόνα 59-52: Με άμυνα για σεμινάριο οδήγησε τη σειρά σε Game 5 στη Βαρκελώνη - Δείτε βίντεο

Ο Αντρέα Τρινκιέρι «διέλυσε» κάθε επιθετικό σύστημα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, οδηγώντας τους Γερμανούς στην ισοφάρισή της σειράς σε 2-2 και όλα θα κριθούν στη Βαρκελώνη την Τρίτη (3/5)

bayern_barca
Ο Αντρέα Τρινκιέρι αρνείται να χάσει. Οδήγησε τη σειρά ανάμεσα στη δική του Μπάγερν Μονάχου και στην Μπαρτσελόνα μέχρι το τέλος, μετά την επικράτηση με 59-52.

Όλα θα κριθούν στο Game 5 της Τρίτης (3/5) με τη νικήτρια να παίρνει το εισιτήριο για το Final 4 του Βελιγραδίου. Η άμυνα της Μπάγερν ώθησε την Μπαρτσελόνα σε μία άθλια εμφάνιση, όπου με δυσκολία κατάφερε να συμπληρώσει διψήφιο αριθμό σουτ ενός παιδιάς!

Bayern dominates, goes on 2-2! | Playoffs Game 4, Highlights | Turkish Airlines EuroLeague


Το ματς
Η Μπάγερν Μονάχου έκανε το πρώτο ημίχρονο της ζωής της! Μία απίθανη επίδειξη αμυντικής δύναμης και προσήλωσης στο στόχο. Χάθηκε μόνο για ένα λεπτό, με την Μπαρτσελόνα να βρίσκει για πρώτη και μοναδική φορά στο πρώτο ημίχρονο πέντε απανωτούς πόντους (από τον Αμπρίνες) σε ένα αγωνιστικό λεπτό, χωρίς να χρειαστεί βολές!


Κλείσιμο


Δίχως υπερβολή, η ομάδα του Αντρέα Τρινκιέρι υποχρέωσε την Μπαρτσελόνα να σουτάρει με 9% στα τρίποντα (1/11, ξεκίνησε με 0/8 προτού έρθει ο Αμπρίνες) και 35.7% στα δίποντα (5/14). Μαζί σε αυτά προσθέστε 6 λάθη. Αν δεν υπήρχαν οι βολές, οι Καταλανοί θα κυνηγούσαν μεγαλύτερη διαφορά από το -11 του ημιχρόνου (36-25).




Συνολικά στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα εκτέλεσε 16 βολές και οι παίκτες της ευστόχησαν στις 12 (75%).

Η Μπάγερν μπορεί να είχε 3/10 τρίποντα, όμως κάλυψε τη... χασούρα της κοντά στο καλάθι (11/23), με τους Οθέλο Χάντερ, Όγκουστιν Ρούμπιτ και Ντεσόν Τόμας να ταλαιπωρούν τους εκάστοτε αντιπάλους τους.

Τα πέντε πρώτα λεπτά κύλησαν όπως και το προηγούμενο ματς. Η Μπάγερν σκόραρε μόλις τρεις πόντους, αλλά η Μπαρτσελόνα είχε ένα πελώριο μηδέν. Σε όλα! Κακές επιλογές, πολλά λάθη και καμία ψυχραιμία, κάτι που είχε ζητήσει ο Σάρας Γιασικεβίτσιους στο ημίχρονο!

Η Μπάγερν είχε το ρυθμό και τις λύσεις. Και με ένα τρίποντο του Ουάιλερ-Μπαμπ από τη γωνία έκανε το 44-28, τρία λεπτά πριν το τέλος της 3ης! Στο +16 η γερμανική ομάδα και στα χέρια της το 2-2!



Το βασανιστήριο για την Μπαρτσελόνα συνεχίστηκε και έφτασε στο... όριο των 20 πόντων (+19, 48-29) μετά από ένα καλάθι του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος έκανε ό,τι ήθελε τους ψηλούς της Μπαρτσελόνα.

Ο ρυθμός δεν άλλαξε και στο ξεκίνημα της 4ης περιόδου. Οι Καταλανοί ήταν εγκλωβισμένοι, δεν πήραν καμία έξτρα βοήθεια από τον πάγκο τους και παρακολουθούσαν την παθιασμένη Μπάγερν να συνεχίζει το έργο της. Και να φτάνει σε μία τεράστια νίκης και στο 2-2 στη σειρά, παρά την απέλπιδα προσπάθεια της ομάδας του Γιασικεβίτσιους, που έφτασε τη διαφορά μέχρι τους 11 πόντους (59-48).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ - ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ 2-2
Game 1: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 77-67
Game 2: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 75-90
Game 3: Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 66-75
Game 4: Μπάγερν-Μπαρτσελόνα 59-52
Game 5: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν 3/5


Πηγή:www.gazzetta.gr


Ειδήσεις σήμερα

Νίκος Παππάς: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο για την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών

Πόλεμος στην Ουκρανία: Ο Πούτιν σχεδιάζει να δημιουργήσει ψευδοκράτος στα εδάφη που κατέλαβε

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Ζητώ τη βοήθεια της πολιτείας, ώστε αν εγώ πάθω κάτι το παιδί μου να μη μείνει μόνο του»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης