Νοκ άουτ ο Τσούμπερ από την Εθνική Ελβετίας, αγωνία στην ΑΕΚ

Νοκ άουτ ο Τσούμπερ από την Εθνική Ελβετίας, αγωνία στην ΑΕΚ

Ο μέσος της ΑΕΚ εξετάστηκε από το ιατρικό επιτελείο της Ελβετίας, όπου διαπιστώθηκε τραυματισμός στον προσαγωγό που τον αφήνει εκτός από τους αγώνες με Ιταλία και Βουλγαρία για τα προκριματικά του Μουντιάλ, ενώ σε δύο εβδομάδες υπάρχει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό

tsuber
Χωρίς τον Στίβεν Τσούμπερ θα δώσει η Ελβετία τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία στον όμιλο των προκριματικών του Μουντιάλ, όπως ανακοίνωσε η Ομοσπονδία της Ελβετίας.

Ο Τσούμπερ την περασμένη εβδομάδα πριν τον αγώνα της ΑΕΚ με τον Απόλλωνα Σμύρνης, ένιωθε ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά αγωνίστηκε στη Ριζούπολη καθώς δεν ήθελε με τίποτα να χάσει το ματς.

Το ιατρικό τιμ της Εθνικής Ελβετίας τον εξέτασε και όπως έγινε γνωστό, ο 30χρονος χαφ-εξτρέμ αντιμετωπίζει έναν τραυματισμό στον προσαγωγό. Κάτι το οποίο τον αφήνει εκτός από τους αγώνες με Ιταλία και Βουλγαρία που ακολουθούν.

Πλέον, μένει να φανεί, το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει ο Τσούμπερ στους προσαγωγούς καθώς μετά τη διακοπή υπάρχει το μεγάλο ντέρμπι για την ΑΕΚ απέναντι στον Ολυμπιακό στις 21 Νοεμβρίου. Ήδη το ιατρικό τιμ της ΑΕΚ βρίσκεται σε επικοινωνία με το αντίστοιχο της Ελβετίας, με τον Τσούμπερ να αναμένεται πλέον στην Αθήνα για να ξεκινήσει θεραπεία. Στην Ένωση εκτιμούν ότι το πρόβλημα δεν είναι βαρύ, ωστόσο περισσότερα θα φανούν και από τις εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί με την επιστροφή του στην ΑΕΚ.

«Μετά από εξέταση του ιατρικού τιμ της Εθνικής ομάδας, ο Στίβεν Τσούμπερ διαγνώστηκε σήμερα με τραυματισμό στους προσαγωγούς. Έτσι ο Τσούμπερ μένει εκτός για τα παιχνίδια με Ιταλία και Βουλγαρία. Αυτή τη στιγμή δεν έχουν κληθεί άλλοι ποδοσφαιριστές», αναφέρει χαρακτηριστικά η επίσημη ενημέρωση από την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ελβετίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης