Ο Μπακασέτας αποχώρησε τραυματίας από το Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ και είναι αμφίβολος στην Εθνική

Ο Μπακασέτας αποχώρησε τραυματίας από το Μπεσίκτας - Τράμπζονσπορ και είναι αμφίβολος στην Εθνική

Ο Τάσος Μπακασέτας αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο γόνατο και αποχώρησε με αναγκαστική αλλαγή από το ντέρμπι της Τράμπζονσπορ κόντρα στη Μπεσίκτας προκαλώντας ανησυχία στις τάξεις της Εθνικής μας ενόψει προκριματικών Μουντιάλ

Baka
«Συναγερμός» σήμανε στην Τράμπονσπορ αλλά και στην Εθνική μας ομάδα, με τον Τάσο Μπακασέτα να αποχωρεί τραυματίας από το ντέρμπι κόντρα στη Μπεσίκτας, πέντε ημέρες πριν τα ματς με την Ισπανία (11/11) και το Κόσοβο (14/11). Επισημαίνεται ότι ο Μπακασέτας θα είναι ούτως ή άλλως απών από το ματς κόντρα στους Φούριας Ρόχας λόγω τιμωρίας.

Στο 27ο λεπτό του αγώνα, ο αρχηγός της Γαλανόλευκης έπεσε στο χορτάρι με ενοχλήσεις στο γόνατο, έπειτα από μία «μονομαχία» με τον Γκεζάλ.



Αφού το ιατρικό τιμ τού τοποθέτησε επίδεσμο, ο 28χρονος μεσοεπιθετικός σηκώθηκε και προσπάθησε να συνεχίσει το ματς, ωστόσο, έκανε νόημα πως δεν μπορούσε να συνεχίσει και αντικαταστάθηκε, με τον Μανώλη Σιώπη να παίρνει τη θέση του στον αγωνιστικό χώρο.

Έτσι, η ανησυχία είναι μεγάλη τόσο στο «στρατόπεδο» των πρωτοπόρων της τουρκικής Λίγκας για τον πολυτιμότερο παίκτη τους ως τώρα, καθώς και για τον Τζον Φαν'τ Σχιπ για το αν θα έχει στη διάθεσή του τον κάπτεν για την τελευταία αγωνιστική των προκριματικών κόντρα στο Κόσοβο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης