Κυριαρχώντας όλο το Σαββατοκύριακο, o Kalle Rovanpera κέρδισε το ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις. Ο Φινλανδός ολοκλήρωσε την επίδειξή δύναμης με νίκη στην Power Stage (και τους 5 βαθμούς επιπλέον) δίνοντας ένα εντυπωσιακό χατ-τρικ στην Toyota.
Ο Kalle Rovanpera κατάφερε αυτό που δεν πέτυχε ο πατέρας του, Harri, αλλά έγινε και ο νεότερος σε ηλικία (20 ετών) οδηγός στην ιστορία του ΕΚΟ Ράλι Ακρόπολις.
Με οκτώ νίκες σε 15 ειδικές διαδρομές ο Rovanpera διέψευσε ακόμη και τους πιο δύσπιστους για τις ικανότητές του. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε ο Ott Tanak (Hyundai), που αντιμετώπισε πολλά μικρά προβλήματα για τρεις ημέρες, μέχρι το Power Stage, χωρίς να καταφέρει να ανησυχήσει τον Φινλανδό νικητή.
Εκμεταλλευόμενος και τις αποτυχίες του δίδυμου Evans / Neuville, ο Sebastien Ogier (Toyota) έκανε εύκολο αγώνα, κερδίζοντας πολύτιμους βαθμούς από τους αντιπάλους του στο πρωτάθλημα. Σταθερό αγώνα έκανε και ο Danni Sordo (4ος) ο οποίος βοηθά την Hyundai για το πρωτάθλημα κατασκευαστών.
Κλείσιμο
Προδομένος από τα μηχανικά μέρη του Ford Fiesta την Κυριακή, ο Adrien Fourmaux, έχασε από τους Greenfield (5ος) και Evans (6ος) και τελικά τερμάτισε στην έβδομη θέση.
Στο WRC3, ο Yohan Rossel, χάρη σε ένα τέλειο δεύτερο μέρος του Σαββατοκύριακου, κέρδισε μια τρίτη συνεχόμενη νίκη και «βλέπει» τον τίτλο.
Στην ελληνική άτυπη κατάταξη την πρώτη θέση πέτυχε ο Γιώργος Κεχαγιάς με το Skoda Fabia EVO.
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.