Έντονη φημολογία για οριστική συμφωνία Σίτι-Ρονάλντο

Νέα δημοσιεύματα σε Πορτογαλία και Ισπανία εμφανίζουνς ως δεδομένη τη συμφωνία της Μάντσεστερ Σίτι με τον Ρονάλντο και η μοναδική εκκρεμότητα που υπάρχει είναι τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα δοθούν στη Γιουβέντους

ronaldo
Η ισπανική εφημερίδα As, αλλά και ο Πορτογάλος δημοσιογράφος Γκονσάλο Λόπες θεωρούν δεδομένη τη συμφωνία των «Πολιτών» με τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Ρονάλντο και Μάντσεστερ Σίτι: Τελειωμένη υπόθεση», ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο Λόπες χωρίς να δίνει περισσότερες λεπτομέρειες για το deal.



Αυτό το κάνει η ισπανική εφημερίδα As η οποία επιβεβαιώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών, αναφέροντας όμως ότι απομένει και η συμφωνία της Σίτι με τη Γιουβέντους.

Σύμφωνα με την As ο Ρονάλντο θα υπογράψει μέχρι το 2023 με 15 εκατ. το χρόνο απολαβές, η Γιουβέντους θα πάρει 25 εκατ. όμως η διαφωνία μέχρι στιγμής είναι στον παίκτη που θα δώσει η Σίτι (πέρα από τα χρήματα).

Κλείσιμο
As


Η Γιούβε θέλει τον Γκαμπριέλ Ζεσούς, γιατί έχει μεγάλη ανάγκη από σέντερ και όχι από εξτρέμ, όμως ο Γκουαρδιόλα είναι αρνητικός στο να φύγει ο Βραζιλιάνος. Αντιθέτως δεν έχει θέμα να παραχωρηθεί ένας εκ των Μπερνάρντο Σίλβα, Ραχίμ Στέρλινγκ, ωστόσο οι μπιανκονέρι δεν συναινούν σ' αυτά τα ονόματα.

Ειδήσεις σήμερα:

Τι αλλάζει για τις απεργίες: Πότε δεν επιτρέπονται - Πού είναι υποχρεωτικό το προσωπικό ασφαλείας

«Εξοικονομώ»: Μπόνους 10% για υπαγωγή πολυκατοικιών στο πρόγραμμα

Κορωνοϊός: Μόνο με rapid ή μοριακό τεστ οι προπονήσεις και οι αγώνες για ανεμβολίαστους αθλητές και προπονητές
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης