Τραγωδία για Λούμορ: Λίγο πριν υπογράψει στον Άρη έμαθε πως έχασε το 4 εβδομάδων μωρό του!

Τραγωδία για Λούμορ: Λίγο πριν υπογράψει στον Άρη έμαθε πως έχασε το 4 εβδομάδων μωρό του!

Ο Λούμορ Αγιεγκμπένι λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με τον Άρη έμαθε πως έφυγε από τη ζωή το μόλις 4 εβδομάδων μωρό του και έφυγε εσπευσμένα για την Γκάνα μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του

lumor_ayegbeni
Σοκ για τον Λούμορ Αγιεγκμπένι και την οικογένεια του Άρη με το... καλημέρα της απόκτησης του παίκτη από τους «κίτρινους». Λίγο πριν υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, ο διεθνής αριστερός μπακ δέχθηκε τηλεφώνημα από τη σύζυγό του, από την Γκάνα, η οποία του μετέφερε την τραγική είδηση του θανάτου του μόλις 4 εβδομάδων μωρού τους.

Το μωρό ήταν στο νοσοκομείο σε θερμοκοιτίδα λόγω αναπνευστικών προβλημάτων και τελικά κατέληξε σήμερα. Ο Λούμορ, σε κατάσταση σοκ, δεν μπορούσε να πιστέψει όσα του μετέφερε η σύζυγός του, παρ' όλα αυτά ζήτησε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή, όπως και έγινε. Στη συνέχεια, και αφότου τόσο ο Θόδωρος Καρυπίδης όσο και ο Αγησίλαος Τουμαζάτος, αλλά και όλη η ΠΑΕ, στάθηκαν δίπλα του, λέγοντάς του ότι είναι στο πλευρό του για ό,τι χρειαστεί, ο Γκανέζος έφυγε για την πατρίδα του.



Πηγή: sport-fm.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης