Ολυμπιακοί Αγώνες, Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι σε καλή κατάσταση - Θέλω στον προκριματικό να κάνω μόνο ένα άλμα» (βίντεο)

Ολυμπιακοί Αγώνες, Μίλτος Τεντόγλου: «Είμαι σε καλή κατάσταση - Θέλω στον προκριματικό να κάνω μόνο ένα άλμα» (βίντεο)

Ο πρωταθλητής Ευρώπης στο μήκος, Μίλτος Τεντόγλου, μετά την πρώτη του προπόνηση στο Ολυμπιακό στάδιο μίλησε για την κατάσταση που βρίσκεται και τις σκέψεις του για τον μεγάλο αγώνα

Tento3333
Ο 23χρονος πρωταθλητής έκανε σήμερα την πρώτη του προπόνηση στο βοηθητικό στάδιο του Ολυμπιακού σταδίου ενώ έπειτα επισκέφθηκε το κεντρικό για να τσεκάρει όλα τα απαραίτητα: ταρτάν, βαλβίδα, σκάμμα.

Οι πρώτες δηλώσεις του Μίλτου Τεντόγλου, φαβορί του άλματος εις μήκος στους Ολυμπιακούς του Τόκυο


Ο αθλητής του Γιώργου Πομάσκι, που φέτος έχει την κορυφαία επίδοση στον κόσμο με 8.60μ, αποτελεί έναν από τους διεκδικητές των μεταλλίων στο μήκος ανδρών αφού αν μπορέσει να ισοφαρίσει την ατομική του επίδοση, δύσκολα θα χάσει το χρυσό Ολυμπιακό.

Ο Τεντόγλου, μιλώντας στο Sportsfeed, εξήγησε πως όλα πηγαίνουν καλά ενώ μοναδική του έννοια είναι το γόνατό του το οποίο όμως δεν τον ενοχλεί ιδιαίτερα. Σήμερα έκανε τηνν τελευταία του προπόνηση σε στάδιο καθώς αύριο θα προπονηθεί στο γυμναστήριο του Ολυμπιακού χωριού και μεθαύριο θα κάνει απλά ένα χαλάρωμα πριν τον προκριματικό.

Θυμίζουμε πως το όριο για απευθείας πρόκριση στον τελικό του μήκους είναι 8.15μ και ο Τεντόγλου σκοπεύει με ένα άλμα να ξεμπρδέψει. Άλλωστε το 8.15μ φαίνεται πλέον τυπική διαδικασία για τον Έλληνα πρωταθλητή.

Photo credits:Sportsimages.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης