Ολυμπιακοί Αγώνες τζούντο: Προκρίθηκε στα προημιτελικά και βλέπει μετάλλιο η Τελτσίδου
Η Ελισάβετ Τελτσίδου έκανε το 2χ2 στο τουρνουά τζούντο και διεκδικεί ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες
Σαρωτική η Ελισάβετ Τελτσίδου, αφού κέρδισε μέσα σε 37 δευτερόλεπτα τον πρώτο της αγώνα, κατάφερε να βγει νικήτρια κι από τον δεύτερο και πλέον είναι μέσα στο χορό των μεταλλίων.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια υποχρέωσε τη Γαλλίδα αντίπαλο της Μάργκο Πινό σε παθητικότητα καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα με αποτέλεσμα η τελευταία να δεχθεί τρεις παρατηρήσεις και να αποκλειστεί!
H Τελτσίδου έχει προκριθεί στην οκτάδα και θα αγωνιστεί τώρα στον τελικό του ομίλου. Εκεί θα αντιμετωπίσει τη νικήτρια της αναμέτρησης Μαρία Πόρτελα (Βραζιλία) – Μαντίνα Ταϊμάσοβα (Ρωσία). Αν νικήσει προκρίνεται στα ημιτελικα. Αν ηττηθεί θα έχει δεύτερη ευκαιρία για το χάλκινο μετάλλιο στα ρεπεσάζ. Όπως και να έχει είναι ήδη Ολυμπιονίκης!
Η ανανέωση της Χάρτας Διαφορετικότητας από τη bwin Greece αντανακλά εκ νέου τη δέσμευσή του βραβευμένου brand να προσφέρει ένα δίκαιο εργασιακό περιβάλλον.
Με 50 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, ολοκληρωμένες λύσεις, εξειδικευμένη υποστήριξη και χιλιάδες προϊόντα για τις επιχειρήσεις στον κλάδο της εστίασης και της φιλοξενίας, τα METRO Cash & Carry είναι ο απόλυτος One Stop Shop προορισμός.
Στη φετινή διοργάνωση η NBG Pay και η EDPS παρουσιάζουν ένα ολοκληρωμένο οικοσύστημα ψηφιακών συναλλαγών για κάθε επαγγελματία που αναζητά σύγχρονες και ευέλικτες λύσεις.