Ο Νόβακ Τζόκοβιτς αρχίζει το Σάββατο τους αγώνες του στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις κόντρα στον Ούγκο Ντελιέν έχοντας ως στόχο να φτάσει έως το τέλος και να κερδίσει το χρυσό μετάλλιο!
Στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο δεν θα τα άλλα δυο μέλη του Big-3 και ο Σέρβος μίλησε για αυτές τις απουσίες αλλά και για τους υποψήφιους για μετάλλιο:
«Νιώθω πολύ καλά σωματικά και ψυχικά. Είμαι έτοιμος να κάνω το καλύτερο δυνατό.Εκπροσωπώ πάντα τον εαυτό μου, όμως αυτή τη φορά δεν είμαι μόνος μου, το ομαδικό πνεύμα είναι μαζί μου στο γήπεδο.
Σου δίνει φτερά για να παίξεις καλύτερα. Δεν έχω πολλές εμπειρίες τα τελευταία 15 χρόνια χωρίς τον Ράφα και τον Ρότζερ. Θα είναι περίεργο, αλλά υπάρχουν αρκετοί παίκτες όπως ο Τσιτσιπάς, ο Μεντβέντεφ,υποψήφιοι για να κατακτήσουν μετάλλιο».
Οι «Ημέρες ART/ TECH by COSMOTE TELEKOM» στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, με δωρεάν είσοδο και δράσεις για όλους, είναι μια γιορτή τέχνης και τεχνολογίας που προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους τη δυνατότητα να συνδημιουργήσουν και να πειραματιστούν μέσα από μία σειρά καινοτόμων διαδραστικών εμπειριών
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»