Άρωμα 2004 στο EuroHouse!

Άρωμα 2004 στο EuroHouse!

Οι Legends 2004, Ζήσης Βρύζας, Γιώργος Καραγκούνης, Άγγελος Μπασινάς, Βασίλης Τσιάρτας, Κώστας Χαλκιάς, έδωσαν άκρως ποδοσφαιρικό χρώμα στη δεύτερη βραδιά που διοργανώθηκε στο EuroHouse της Novibet – τον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που δημιούργησε η Novibet για να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία παρακολούθησης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Novibet
Οι πρωταγωνιστές της μεγαλύτερης επιτυχίας του ελληνικού αθλητισμού απόλαυσαν την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής του Euro 2020 μεταξύ Ιταλίας-Ελβετίας, ενώ αναπόλησαν τις θρυλικές στιγμές που μας χάρισαν το 2004 και επανέφεραν στο μυαλό μας αριστοτεχνικά στιγμιότυπα, όπως:

• το γκολ του Ζήση Βρύζα κόντρα στην Ρωσία, που χάρισε στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα την πρόκριση στα προημιτελικά

• το μονοκόματο σουτ του Γιώργου Καραγκούνη που… πάγωσε το «Ντραγκάο» και άνοιξε τον δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος

• τη μαεστρική εκτέλεση κόρνερ του Άγγελου Μπασινά στο γκολ που χάρισε στην Ελλάδα το τρόπαιο

• τη… συστημένη σέντρα του Βασίλη Τσιάρτα για το κεφάλι του Τραϊανού Δέλλα στο «αργυρό» γκολ απέναντι στην Τσεχία που έδωσε το εισιτήριο για τον τελικό, και φυσικά

• τη χρυσή εποχή του Όττο Ρεχάγκελ, μέσα από τις ιστορίες που μοιράστηκε ο Κώστας Χαλκιάς, που έζησε όλη την πορεία της Εθνικής, από το 2001 έως την απόλυτη καταξίωση με την κατάκτηση του τροπαίου «Ανρί Ντελονέ» την 4η Ιουλίου 2004.

Κλείσιμο
Day 2 - Άρωμα 2004 στο EuroHouse της Novibet!

Στην παρέα τους βρέθηκαν και οι δημοσιογράφοι Χρήστος Σωτηρακόπουλος, Σωτήρης Κωσταβάρας και Σοφία Αλατζά, καθώς και ο αγαπημένος παρουσιαστής Σάββας Πούμπουρας, οι οποίοι μοιράστηκαν αναμνήσεις από την Πορτογαλία του 2004 και αντάλλαξαν απολαυστικές ατάκες!

Στην όμορφη ατμόσφαιρα συνέβαλλε και η ιταλική φινέτσα (ποδοσφαιρική και διατροφική), με το εμφατικό 3-0 επί της Ελβετίας να βάζει τον ιδανικό επίλογο στην βραδιά.

Day 1 στο σπίτι του Ευρωπαϊκού by Novibet!
Στιγμιότυπα από την 1η ημέρα του Eurohouse by Novibet

Ευρωπαϊκό Χωρίς Έλληνες Δεν Γίνεται
, γι’ αυτό μείνετε συντονισμένοι στα κανάλια της Novibet και απολαύστε τις αποκλειστικές συνεντεύξεις σχετικά με το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα και την πλούσια κοινωνική τους δράση μέσω της ΑΜΚΕ Champions For Life που παραχώρησαν οι Legends 2004 στη Σοφία Αλατζά, καθώς και περισσότερες ποδοσφαιρικές στιγμές από το EuroHouse. Novibet - Το Ευρωπαϊκό όπως θα ήθελες να είναι!

EUROHOUSE_LOGO


Η Novibet στηρίζει τις δράσεις της Aστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας Champions For Life.

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: UKGC | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης