Σάκκαρη: Με χειροκροτήματα επέστρεψε στην Αθήνα - «Μου έδωσε ώθηση η Ελλάδα, οι Έλληνες και η οικογένειά μου!»

Σάκκαρη: Με χειροκροτήματα επέστρεψε στην Αθήνα - «Μου έδωσε ώθηση η Ελλάδα, οι Έλληνες και η οικογένειά μου!»

Βαθύτατα συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη έφτασε στο αεροδρόμιο – Την περίμεναν φίλοι και συγγενείς - «Συνεχίζουμε δυνατά από εδώ και πέρα, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά» - «Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε το αίμα μας πίσω» λέει για την πρόκρισή του στον τελικό

sakkari-airport-0
Με χειροκροτήματα υποδέχτηκαν τη Μαρία Σάκκαρη στο αεροδρόμιο φίλοι και συγγενείς της. Η ίδια που προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος λίγο μετά τις τέσσερις το μεσημέρι, βαθύτατα συγκινημένη ευχαρίστησε τους πάντες για τη στήριξη που της παρείχαν.

«Ήμουν ένα πόντο μακριά, τόσο κοντά δηλαδή στη νίκη. Δυσκολεύτηκα πολύ να το χωνέψω. Κρατάω πολλά θετικά. Συνεχίζουμε δυνατά από εδώ και πέρα. Σίγουρα ήταν μεγάλο βήμα για μένα, απέδειξα στον εαυτό μου ότι μπορώ να φτάσω πολύ ψηλά. Είμαι σε ψηλή θέση και πιστεύω τον εαυτό μου. Σίγουρα μου δίνει ώθηση το μυαλό μου, η Ελλάδα, όλοι οι Έλληνες και η οικογένειά μου. Χωρίς την οικογένειά μου τίποτα δεν ήταν δυνατό», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίας Σάκκαρη, κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

sakkari-airport-1


«Ο Στέφανος πήρε το αίμα μας πίσω»

«Μου έστειλε μήνυμα η μαμά μου και μου είπε κάνοντας πλάκα ότι έσπασα το ρεκόρ της. Νομίζω ότι χρειάζομαι χρόνο να ξεκουραστώ και να συνειδητοποιήσω τι έχει γίνει. Πριν το Roland Garros δεν είχα πάει και τόσο καλά όσο περίμενα. Νομίζω ότι τώρα ξεκινάει το καλό», σημείωσε.

«Ο Στέφανος πήρε το αίμα μας πίσω μετά από αυτό που έγινε με μένα. Είναι παιχταράς. Του εύχομαι επιτυχία. Ό,τι και να κάνει μας έκανε περήφανους. Είμαστε φτιαγμένοι για τα δύσκολα», συνέχισε η Ελληνίδα αθλήτρια ξεκαθαρίζοντας πως από μικρό παιδί είχε στόχο ένα χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Ήταν πάντοτε ένα όνειρό μου. Οι ολυμπιακοί αγώνες είναι δύσκολοι. Παίζουν μεγάλες παίκτριες», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Σάκκαρη.

Αγγελκή Κανελλοπούλου: «Προσπαθώ να της συμπαραστέκομαι και να την εμψυχώνω» λέει η μητέρα της


Κλείσιμο
«Είμαι ευτυχισμένη. Είδα το παιδί μετά από τέσσερις μέρες. Θέλω να είναι καλά. Έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας. Θα την φροντίσουμε πολύ στο σπίτι τις ημέρες που θα μείνει. Είναι κάτι που το είχα ονειρευτεί σε όλη μου τη ζωή. Θεωρούσα πως είχα φτάσει κάπου αλλά δεν ήταν αρκετό. Ήθελα κάτι καλύτερο για την κόρη μου. Είμαι ο πιο καλός κριτής της Μαρίας, όχι αντικειμενικός. Την δικαιολογώ όταν κάνει απροσεξία γιατί ξέρω το τένις. Είσαι εσύ και ο εαυτός σου. Πρέπει κάθε μέρα να είσαι στο πικ της απόδοσής σου. Προσπαθώ να της συμπαραστέκομαι και να την εμψυχώνω. Της έστειλα μήνυμα μόλις έχασε», ανέφερε η μητέρα της σε δηλώσεις της στους δημοσιογράφους στο αεροδρόμιο. 

«Της είπα να μην στεναχωριέται και ότι είναι θηρίο και θεά. Στην αρχή γκρίνιαξε, αλλά μετά ήταν μια χαρά. Αυτά συμβαίνουν σε αυτό το άθλημα. Η Μαρία έφτασε στα ημιτελικά. Είναι η πρώτη Ελληνίδα που έφτασε εκεί. Αυτό τα λέει όλα. Τον Στέφανο τον βλέπω σαν παιδί μου. Δάκρυσα και συγκινήθηκα όταν έβαλε τα κλάματα. Θέλω να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. It takes two to tango!», πρόσθεσε. 


sakkari-airport-3
sakkari-airport-2



Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη φωτιά στην Πάτρα - Καίει δασική έκταση στην περιοχή Μοιραίικα

Κακοκαιρία: Καταιγίδες όλο το Σαββατοκύριακο – Ποιες περιοχές επηρεάζει

Τουρκία: Χτυπούσε αλύπητα την έγκυο σύζυγο του στη μέση του δρόμου - Σκληρές εικόνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης