Κλάτενμπεργκ: «Σωστός ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο»

Κλάτενμπεργκ: «Σωστός ο καταλογισμός του πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού στη Λεωφόρο»

Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ ανέλυσε τις φάσεις της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 1 και τόνισε ότι η απόφαση να δοθεί πέναλτι υπέρ του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν σωστή

paoosfppp
Την ανάλυση των υπό συζήτηση φάσεων της τελευταίας αγωνιστικής της Super League 1 έκανε ο αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ. Ο Άγγλος σχολίασε δύο φάσεις από το ντέρμπι αιωνίων, μία από το ΑΕΚ-Άρης και μία από το Ατρόμητος – Βόλος.

Σχετικά με την πλέον πολύκροτη φάση της αγωνιστικής, με την ακύρωση του γκολ του Χασάν για τον Ολυμπιακό και τον καταλογισμό πέναλτι που είχε γίνει προηγουμένως υπέρ του Παναθηναϊκού στον Ιωαννίδη, ανέφερε πως η διαιτητική απόφαση κατόπιν χρήσης VAR ήταν σωστή.

Συγκεκριμένα είπε: «Ο διαιτητής έδωσε συνέχεια στο παιχνίδι σε φάση όπου ο τερματοφύλακας της ομάδας του Ολυμπιακού μάρκαρε τον αντίπαλό του σε διεκδίκηση της μπάλας. Η μπάλα στη συνέχεια κατέληξε στην άλλη πλευρά του αγωνιστικού χώρου όπου παίκτης της ομάδας του Ολυμπιακού σημείωσε το τρίτο τέρμα. Ο VAR έλεγξε το μαρκάρισμα του τερματοφύλακα και συνέστησε ανασκόπηση της φάσης εντός αγωνιστικού χώρου, έπειτα από την οποία ο διαιτητής ακύρωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του Ολυμπιακού και καταλόγισε πέναλτι υπέρ της ομάδας του Παναθηναϊκού. Η ΚΕΔ συμφωνεί ότι το αρχικό μαρκάρισμα του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού συνιστά παράβαση και δεδομένου ότι συνέβη εντός περιοχής πέναλτι, ο καταλογισμός του πέναλτι ήταν σωστός. Επιπρόσθετα η ΚΕΔ θεωρεί ότι το μαρκάρισμα αποστέρησε μία προφανή ευκαιρία για γκολ, αλλά σε προσπάθεια του τερματοφύλακα να παίξει τη μπάλα, συνεπώς η επίδειξη της κίτρινης ήταν σωστή».

Ακόμη σχολίασε από το ματς της Λεωφόρου την κίτρινη κάρτα που δόθηκε στον Σάντσες για μαρκάρισμά του πάνω στον Ανδρούτσο, από το ΑΕΚ-Άρης το μη αντικανονικό -όπως είπε- χέρι του Σάκιτς μετά από κεφαλιά του Τσιγκρίνσκι και από το Ατρόμητος-Βόλος το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, επαληθεύοντας ως ορθές όλες τις αποφάσεις των διαιτητών.

Δείτε το βίντεο με την ανάλυση:

ΚΕΔ: PLAY OFF 10 - SL

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα 


Μαρινάκης στους παίκτες του Ολυμπιακού: «Θέλω πάθος και δύναμη για το νταμπλ»

Δείτε το νέο αυτοκίνητο του Ronaldo!

«Πακέτο» για πρωτάθλημα και Κύπελλο με 70 εκατ. ευρώ!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης