Κύπελλο Αγγλίας, Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Σαρωτική πάει να τα πάρει όλα - Δείτε τα γκολ

Κύπελλο Αγγλίας, Έβερτον-Μάντσεστερ Σίτι 0-2: Σαρωτική πάει να τα πάρει όλα - Δείτε τα γκολ

Με δύο γκολ στο φινάλε, η Μάντσεστερ Σίτι πέρασε (0-2) από την Εβερτον και προκρίθηκε στα ημιτελικά του FA Cup, διεκδικώντας ρεαλιστικά και τα τέσσερα τρόπαια της σεζόν - Στους “4” και η Σαουθάμπτον

man_city_everton
Μετρούσε 12 γκολ στο πρωτάθλημα (αδιανόητο) και τρία ακόμα στο Champions League. Τώρα, ο Ιλκάι Γκουντογκάν έβαλε και το πρώτο του στο Κύπελλο. Και αυτό ήταν αρκετό, ώστε να οδηγήσει τη Μάντσεστερ Σίτι στην πρόκριση επί της Εβερτον (0-2) στο “Γκούντισον Πάρκ”. Ενα εισιτήριο που έστειλε τους Πολίτες στα ημιτελικά του FA Cup. Σε μία χρονιά που ονειρεύεται και μπορεί να κατακτήσει τα πάντα (σ.σ.: Δεν χάνει την Premier League και βρίσκεται στον τελικό του League Cup).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-ca2fb35am12x-sf)


Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ήταν εκείνη που ξεκάθαρα αναζητούσε το γκολ, με τους γηπεδούχους να δείχνουν όσο περνούσε η ώρα, ότι τους ενδιέφερε η παράταση. Η πίεση των Πολιτών αυξανόταν και στο 85' έπειτα από σουτ του Λαπόρτ στο οριζόντιο δοκάρι, ο Γκουντογκάν σκόραρε στην επαναφορά. Στο 90' χτύπησε με κοντινό πλασέ και ο Ν τε Μπρόινε και η Σίτι βρίσκεται στον τέταρτο διαδοχικό ημιτελικό της στον θεσμό, έχοντας σηκώσει το τρόπαιο στις τρεις προηγούμενες φορές, πέντε φορές από το 2014 και επτά συνολικά στην ιστορία της.

Εβερτον (Κάρλο Αντσελότι): Βιρτζίνια, Γκόντφρεϊ, Χόλγκεϊτ (87' Ιβόμπι), Κόουλμαν, Μίνα, Ντιν, Αλαν, Αντρέ Γκόμες, Σίγκουρντσον, Ριτσάρλισον, Κάλβερτ-Λιούιν

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Στέφεν, Ρουμπέν Ντίας, Λαπόρτ, Γουόκερ, Ζίντσενκο, Φερναντίνιο, Γκουντογκάν (89' Ρόδρι), Μπ. Σίλβα (64' Μαχρέζ), Φόντεν, Στέρλινγκ (80' Ντε Μπρόινε), Γκάμπριελ Ζέσους.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα 

Τροχαίο στη Βουλή: Φως στην τραγωδία από το οπτικοακουστικό υλικό και τις καταθέσεις

Ισλανδία: Εξερράγη το ηφαίστειο Fagradalsfjall - Δείτε βίντεο live

Τουρκία: Καθαιρέθηκε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας έπειτα από τέσσερις μήνες
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης