Premier League, Γουλβς-Τότεναμ 1-1: Τη φρέναρε... ο Σαΐς - Δείτε τα γκολ

Premier League, Γουλβς-Τότεναμ 1-1: Τη φρέναρε... ο Σαΐς - Δείτε τα γκολ

Η Τότεναμ πήρε προβάδισμα με το... καλησπέρα, αλλά ο Σαΐς χάρισε την ισοπαλία στη Γουλβς (1-1) και άφησε τους Spurs για τέταρτο σερί ματς χωρίς νίκη στην Premier League

dombelee
Η Τότεναμ σε ακόμα ένα ματς δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ, γκέλαρε στο «Μολινό», μιας και η Γουλβς απέσπασε ισοπαλία 1-1. Ο Σαΐς πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης, γεγονός που δεν επέτρεψε στους Λονδρέζους να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή (στο -6 από τη Λίβερπουλ).

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-c83vmykxfpfd-sf)


Γκολ με το… καλησπέρα ο Ντομπελέ!

Ιδανικότερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσε να φανταστεί ο Ζοσέ Μουρίνιο, αφού μόλις στα 57΄ η Τότεναμ βρήκε δίχτυα. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ, ο Ντομπελέ βρέθηκε σε θέση βολής εκτός περιοχής και εξαπέλυσε το σουτ για το 1-0. Ο Γάλλος πέτυχε το γρηγορότερο γκολ εκτός περιοχής που σημειώνεται στην Premier League έπειτα από τέσσερα χρόνια και το τέρμα του Κένεντι με τη φανέλα της Τσέλσι (39’’ κόντρα στη Νόριτς). Οι Spurs πέτυχαν το γκολ ψυχολογίας, πήραν τον έλεγχο και στο 21' θα μπορούσαν να πετύχουν και δεύτερο γκολ, αλλά ο Ντομπελέ δε μπόρεσε να βρει δίχτυα. Η Γουλβς μετά το 25' πίεσε, κυκλοφόρησε καλύτερα και στο 28' είχε μια μεγάλη ευκαιρία. Οι γηπεδούχοι αναπτύχθηκαν εξαιρετικά, ο Νέβες μοίρασε ιδανικά, αλλά ο Σεμέντο δεν κατάφερε να ισοφαρίσει. Οι «Λύκοι» πατούσαν καλύτερα, Νέτο και Ποντένσε ήταν επικίνδυνοι, με τον τελευταίο στο 40ο λεπτό να έχει ένα πολύ καλό σουτ.

Καλύτεροι οι «Λύκοι», πήραν τον βαθμό

Με το... καλησπέρα στην επανάληψη η Γουλβς ζήτησε πέναλτι σε χέρι του Ντάιερ, αλλά το VAR δεν έδειξε παράβαση. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο κινητικοί, η κατοχή στο πρώτο τέταρτο έφτασε στο 70%, εκμεταλλεύθηκαν την κούραση του εξαιρετικού Ντομπελέ και πίεσαν για την ισοφάριση. Στο 60΄ ο Σίλβα δεν μπόρεσε να νικήσει τον Γιορίς, ενώ στο 66' το σουτ του Νέβες δε βρήκε στόχο. Χρειάστηκε να φτάσουμε στο 68΄για να δούμε μια οργανωμένη προσπάθεια των Λονδρέζων, Κέιν και Σον συνδυάστηκαν υπέροχα, αλλά ο αρχηγός δεν μπόρεσε να σκοράρει. Η πίεση της Γουλβς έγινε εντονότερη στο τελευταίο δεκάλεπτο και στο 85' ήρθε η ισοφάριση. Έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Σαΐς με υπέροχη κεφαλιά διαμόρφωσε το 1-1 πετυχαίνοντας έτσι το δεύτερο γκολ του στη σεζόν. Οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να είχαν κάνει την ολική ανατροπή στις καθυστερήσεις, αλλά ο Φάμπιο Σίλβα από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Πηγή:www.gazzetta.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άννα Βίσση - Δέσποινα Βανδή: «Φωτιά» στο Σαββατόβραδο και... ανακωχή με ένα φιλί στο στόμα - Βίντεο

Τραγωδία στην Ευρυτανία: «Πυροβόλησα και μετά δεν μου απαντούσε στον ασύρματο!»

Κορωνοϊός: «Ώρα ελπίδας» για το τέλος της COVID-19 - Οι πρώτοι εμβολιασμοί σήμερα στην Ελλάδα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης