Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λέσβου, Σταύρος Ψαρόπουλος, θα είναι ο μοναδικός υποψήφιος στις εκλογές της ΕΠΟ -άρα και ο διάδοχος του Βαγγέλη Γραμμένου- όπως αναφέρει το «dikisports»
Ο Σταύρος Ψαρόπουλος φέρεται να προαλείφεται για την προεδρία τηςΕΠΟ.
Σύμφωνα με το «dikisports», οριστικοποιήθηκε η υποψηφιότητα του επικεφαλής τηςΕΠΣ Λέσβου στις προσεχείς εκλογές της ομοσπονδίας.
Δεδομένου λοιπόν ότι, όπως αναφέρεται, θα υποδειχθεί από οκτώ τουλάχιστον Ενώσεις και άλλη υποψηφιότητα δεν θα υπάρξει, θεωρείται βέβαιη η εκλογή του στις αρχαιρεσίες της 23ης Νοεμβρίου.
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.