Πόλο Ανδρών, Ολυμπιακός - Εθνικός 21-6: Πρεμιέρα με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ

Πόλο Ανδρών, Ολυμπιακός - Εθνικός 21-6: Πρεμιέρα με την κατάκτηση του Σούπερ Καπ

Επιβλητική αρχή στη φετινή σεζόν έκανε ο Ολυμπιακός, που διέλυσε με σκορ 21-6 τον Εθνικό και κατέκτησε το Σούπερ Καπ πόλο ανδρών

osfp_polo
Την κατάκτηση του Σούπερ Καπ πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, σαρώνοντας με 21-6 τον Εθνικό στον τελικό που έγινε στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία κόντρα στον φιναλίστ του Κυπέλλου και κατέκτησαν το τρόπαιο για πέμπτη φορά στις έξι διοργανώσεις που έχουν διεξαχθεί συνολικά.

Δέκα διαφορετικούς σκόρερ είχαν οι Πειραιώτες, με τον Κάκαρη να ξεχωρίζει με τέσσερα τέρματα, ενώ Δερβίσης, Καπότσης και Ίρβινγκ πέτυχαν από τρία.

Ο Ολυμπιακός ήταν καταιγιστικός και πήρε γρήγορα το προβάδισμα, με το πρώτο οκτάλεπτο να ολοκληρώνεται με 8-2, ενώ ως το ημίχρονο ξέφυγαν στο 12-5.

Στο τρίτο οκτάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» κράτησαν το μηδέν στην άμυνα και αύξησαν το προβάδισμα σε 15-5, ενώ στην τέταρτη περίοδο ήταν ξανά κατεγιστικοί για το τελικό 21-6.

Tα οκτάλεπτα: 8-2, 4-3, 3-0, 6-1

Ολυμπιακός (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 2, Σκουμπάκης 1, Γενδουνιάς 1, Αργυρόπουλος 1, Πρέκας 1, Δερβίσης 3, Κάκαρης 4, Μουρίκης 2, Καπότσης 3, Χρυσοσπάθης, Ίρβινγκ 3, Σύρμας, Γραμματικός.

Εθνικός Πειραιά (Φάνης Κουντουδιός): Γαβαλάς Θ., Καραμπάτης, Καραβιώτης, Τεσάνοβιτς 1, Βαλλιανάτος 1, παπαλουκάς, Πρωτοψάλτης 1, Πανταζόπουλος, Κόχειλας Ν., Ρομπόπουλος 2, Κατσαγούνος, Κωνσταντόπουλος, Μπελέσης, Ζωράφος.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπιράκης

Παρατηρητές: Τσαρουχάς, Χασεκίογλου

Κλείσιμο
Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Πηγή:www.sport-fm.gr

Ειδήσεις σήμερα

Άρης: Παίρνει τον Μπεναλουάν της Νότιγχαμ Φόρεστ

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς: «Αυτό το ζώο δεν μπορεί να εξημερωθεί»

Μπαρτσελόνα: Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιασικεβίτσιους
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης