Ο 29χρονος αμυντικός θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν στην Ουγγαρία, καθώς ανακοινώθηκε από την ομάδα της χώρας
Κάτοικος Ουγγαρίας και Βουδαπέστης έγινε από σήμερα (24/9) ο Γιώργος Κουτρουμπής. Ο 29χρονος αμυντικός ήταν από καιρό σε επαφές με την Ούιπεστ, μετέβη στη χώρα και πλέον έγινε επίσημα ποδοσφαιριστής της.
Ετσι θα αγωνιστεί για 3η φορά εκτός των συνόρων, αφού στο παρελθόν φόρεσε, με επιτυχία, τη φανέλα της Σταντάρ Λιέγης και της Κονκόρντια.
«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ σε μία ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Ανυπομονώ να φορέσω τη φανέλα της σε επίσημο αγώνα», σχολίασε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Μάλιστα η ανακοίνωσή του… συνοδεύτηκε και από ένα ωραίο βίντεο.
Η Seneca Medical Group κατέκτησε 11 βραβεία στα Medical Beauty Awards 2025, σταθερή στη δέσμευσή της για παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μεταμόσχευσης μαλλιών
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.
Διαθέσιμο από την Παρασκευή 5/12 έως και την Τετάρτη 7/1, με 4 καθημερινές back-2-back προβολές ταινιών - Με πάνω από 130 ταινίες για όλη την οικογένεια και περισσότερες από 25 ταινίες σε Α’ τηλεοπτική προβολή