Παίκτης της Λίβερπουλ είναι και με την βούλα ο Τιάγκο Αλκάνταρα, η δεύτερη μεταγραφή των Κόκκινων μετά τον Κώστα Τσιμίκα
Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του Τιάγκο Αλκάνταρα, με τον Ισπανό-Βραζιλιάνο μέσο από την Μπάγερν Μονάχου να αποτελεί την δεύτερη μεταγραφή των Κόκκινων, μετά τον Κώστα Τσιμίκα.
«Είναι ένα απίστευτο συναίσθημα. Περίμενα αυτή την στιγμή πολύ καιρό και είμαι πολύ, πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ» τόνισε ο άλλοτε άσος της Μπαρτσελόνα, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «οι φίλαθλοι δεν είναι τόσο ενθουσιασμένοι όσο είμαι εγώ, αυτό είναι σίγουρο! Δεν έχει να κάνει με το να λέμε λόγια, αλλά να κάνουμε πράγματα. Θα δώσω την καρδιά μου στο γήπεδο για τους συμπαίκτες μου, τον σύλλογο και τους φιλάθλους».
Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος ήθελε σαν... τρελός τον Τιάγκο, δήλωσε «πολύ ευτυχισμένος που φέραμε αυτόν τον θαυμάσιο άνθρωπο στην ομάδα. Ήξερα ότι όλοι στην Μπάγερν ήθελαν απεγνωσμένα να τον κρατήσουν, αλλά εκείνος διάλεξε εμάς».
Η Mapei Hellas, εταιρεία δομικών και χημικών προϊόντων, μέλος του γνωστού Ιταλικού Ομίλου Mapei, που φέτος κλείνει 25 χρόνια στην Ελλάδα, έχει εισέλθει δυναμικά σε μια νέα φάση βιώσιμης ανάπτυξης, με τη σειρά προϊόντων «Zero Line» να αποτελεί την αιχμή του δόρατος και να την οδηγεί σε ένα ακόμη καλύτερο μέλλον.
Στο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στη Φλωρεντία ο Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους ανέδειξε την πρότασή του για την καθιέρωση Εκπαιδευτικού Προγράμματος Κοινωνικής Αφύπνισης για την Αναπηρία και Ανάπτυξης Συμπεριληπτικής Νοοτροπίας.