Super League 1: Ξάνθη και Απόλλων προσέφυγαν για την ακύρωση του μπαράζ
Την αρχή έκανε η Ξάνθη που προσέφυγε στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ και λίγες ώρες αργότερα ακολούθησε ο Απόλλων με τις δύο ομάδες να ζητούν να μη διεξαχθούν οι αγώνες που όρισε η Ομοσπονδία
Η Ξάνθη έχει απομείνει με 7 μόλις ποδοσφαιριστές και αυτοί βρίσκονται σε άδεια, οπότε το να συμμετάσχει στο μπαράζ παραμονής (22 και 29 Αυγούστου κόντρα στον Απόλλων) μοιάζει με ανέκδοτο.
Έτσι η ακριτική ΠΑΕ κατέθεσε προσφυγή στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της ΕΠΟ, για να ακολουθήσει στα βήματα της και ο Απόλλων.
Η 'ελαφρά ταξιαρχία' επιθυμεί επίσης την ακύρωση των δύο αναμετρήσεων, καθώς έχει να αγωνιστεί από τις αρχές Μαρτίου και πλέον περιμένουν την απόφαση του δικαστηρίου.
Τον απόλυτο θρίαμβο αποτέλεσαν για την bwin τα Sports Marketing Awards 2026, καθώς κατέκτησε 11 βραβεία, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της παρουσία στον ελληνικό αθλητισμό και την επιτυχημένη υλοποίηση καινοτόμων δράσεων χορηγίας.