Ωστόσο, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν έμεινε ικανοποιημένος από ορισμένους ποδοσφαιριστές του, στους οποίους φρόντισε να στείλει… μηνύματα με αφορμή την εμφάνισή τους στο χθεσινό παιχνίδι με τον συμπολίτη.
«Αρκεί μόνο να κοιτάξεις τη φανέλα που φοράμε, το σήμα που έχει πάνω για να τρέξεις. Όποιος δεν τρέχει, καλό θα ήταν να φύγει. Δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την ομάδα στην οποία βρισκόμαστε», τόνισε στη συνέντευξη Τύπου ο Πορτογάλος τεχνικός.
Στο αγωνιστικό σκέλος, στη διάθεση του 41χρονου κόουτς επιστρέφει ο Ελ Καντουρί που εξέτισε την ποινή του χθες το απόγευμα, ενώ μένει να φανεί αν θα επιστρέψουν οι αρχηγοί Βιεϊρίνια και Πέλκας.
Ο διακεκριμένος επιστήμονας φωτίζει τα κρυμμένα μυστικά του διαστήματος, εξηγεί γιατί είναι απίθανο να είμαστε μόνοι στο σύμπαν, θεωρεί ότι η εποίκηση του Αρη δεν είναι ένα βιώσιμο πρότζεκτ και επισημαίνει την αποστολή που έχουμε ως ανθρωπότητα στον πλανήτη Γη.
Με απόλυτη επιτυχία και με μετρήσιμα αποτελέσματα, που αποδεικνύουν ότι η συνεργασία ιδιωτικού - δημόσιου τομέα μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά, ολοκληρώθηκαν τα έργα βιώσιμης διαχείρισης νερού στο Δήμο Τανάγρας, κατά τη δεύτερη φάση του προγράμματος Zero Drop Mornos.