Ο αδερφός και μάνατζερ του Ομάρ Ελαμπντελαουί, Ρασίντ, βρίσκεται στην Αθήνα. Η παρουσία του «προδόθηκε» από κάποιες αναρτήσεις στο Instagram και πιθανότατα συνδέεται με εξελίξεις στο θέμα του συμβολαίου του 28χρονου μπακ.
Όλα δείχνουν πως το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνουν κρίσιμες επαφές για το μέλλον του Νορβηγού άσου, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν. Η πρόθεση των «ερυθρόλευκων» να τον κρατήσουν είναι δεδομένη, όπως και η επιθυμία του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει, αλλά όλα θα κριθούν στις διαπραγματεύσεις για το οικονομικό.
Αρχικά οι απαιτήσεις του Ομάρ ξεπερνούσαν αρκετά το 1 εκατ. ευρώ, αλλά εσχάτως παρουσιάζεται να έχει ρίξει νερό στο κρασί του.
Μέσω της Snappi και της ψηφιακής της κάρτας, οι χρήστες μπορούν να λάβουν το μέγιστο ποσό του Fuel Pass 2026 με μια εύκολη και γρήγορη online διαδικασία.
Το κοινό της Αθήνας έχει την ευκαιρία να απολαύσει μια πραγματικά μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη δημιουργικότητα της LEGO® με τη συγκίνηση της Formula 1, στο The Mall Athens, μέχρι τις 11 Απριλίου.