Θλάση β' βαθμού υπέστη ο Σέρχιο Αραούχο με αποτέλεσμα να απουσιάσει από τις προπονήσεις της ΑΕΚ για τις επόμενες τέσσερις εβδομάδες. Ο Αργεντινός, έστειλε το δικό του μήνυμα στο Instagram.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Αυτό είναι μόνο ένα μικρό εμπόδιο. Θα επιστρέψω σύντομα και θα πολεμήσω στα πλέι οφ».
Το Πανεπιστήμιο Keele παρουσιάζει τη νέα επιστημονική ημερίδα του θεσμού Reflections, με τίτλο «Από το Έγκλημα στο Δικαστήριο: Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Δικαιοσύνης»
Οι IROES της Stoiximan δεν είναι απλώς ένα πρόγραμμα. Είναι μια ομπρέλα δράσεων με ξεκάθαρο σκοπό: τη στήριξη της συμπερίληψης, τη δημιουργία ίσων ευκαιριών και την ενδυνάμωση ανθρώπων κάθε ηλικίας μέσα από τον αθλητισμό, την εκπαίδευση και τη βιωματική μάθηση