Premier League: Ο Ραχίμ Στέρλινγκ συμφώνησε για χορηγία – ρεκόρ!
Στα 100 εκατομμύρια θα φτάσει το deal του Ραχίμ Στέρλινγκ με τη νέα χορηγό εταιρεία ένδυσης που θα λάβει ισχύ από το φετινό καλοκαίρι
Ο Άγγλος επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι ντύνεται με Nike, ωστόσο, η συνεργασία του με την εν λόγω εταιρεία – που από τη νέα σεζόν θα ντύνει τη Λίβερπουλ – θα ολοκληρωθεί στα τέλη του Ιουνίου.
Σύμφωνα με το SkySports, η Puma είναι εκείνη που έχει καταφέρει να συμφωνήσει με τον δημοφιλή ποδοσφαιριστή των «πολιτών», που πέρυσι κόντραρε τον Φαν Ντάικ για τον κορυφαίο της Premier League, ενώ, έχει φανερώσει και τον τρομερά δυναμικό του χαρακτήρα στο θέμα της καταπολέμησης του ρατσισμού.
Το deal που φέρεται να έχει υπογράψει φτάνει στα 100 εκατομμύρια λίρες και είναι ποσό – ρεκόρ για ατομική χορηγία στο κομμάτι της ένδυσης, σε επίπεδο ποδοσφαιριστών!
Η διεθνής διάκριση iF Design Award 2024 για το ελαστικό ECSTA PS71 EV, επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας για λύσεις υψηλών προδιαγραφών και κορυφαίας συμπεριφοράς στον δρόμο.
Banana breads, σκανδιναβικά σέμλα με σαντιγί, cinnamon rolls, κρουασάν gianduja, brownies με αλμυρή καραμέλα και πολλές ακόμη high-quality επιλογές από τα premium bakeries της πόλης
Με λύσεις που περιλαμβάνουν GPS Plotter, βυθόμετρα, όργανα, αυτόματο πιλότο, ηχοσυστήματα, VHF, κάμερες, ραντάρ και πολλά ακόμα, μπορεί να ανταποκριθεί στις ανάγκες κάθε σκάφους.