Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΕΕ Κωνσταντίνο Κόλλια είχε ο πρωθυπουργός

Μητσοτάκης: Συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΟΕΕ Κωνσταντίνο Κόλλια είχε ο πρωθυπουργός

Συζήτησαν για τη θετική αλλαγή στο οικονομικό κλίμα της χώρας και τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία

19-12-10_0006__DPT4041
Συνάντηση με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη είχε χθες ο πρόεδρος του Οικονομικού Επιμελητηρίου, Κωνσταντίνος Κόλλιας. Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε τον κ. Κόλλια στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου, όπου συζήτησαν για τη θετική αλλαγή στο οικονομικό κλίμα της χώρας και τις μελλοντικές κινήσεις που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία.

Στη συνάντηση φυσικά έγινε αναφορά στις επερχόμενες εκλογές του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αυτή την Κυριακή, 15 Δεκεμβρίου, στις οποίες όπως δήλωσε και ο Πρόεδρος του ΟΕΕ, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στέκεται πάντα δίπλα στο έργο του ΟΕΕ, και την Κυριακή θα επισκεφτεί ο ίδιος το Ζάππειο Μέγαρο για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο..

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Κόλλια:

Συναντήθηκα σήμερα με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, με τον οποίο συζητήσαμε για τη θετική αλλαγή του κλίματος στην ελληνική οικονομία, τα επόμενα βήματα που πρέπει να κάνει η χώρα μας για να αποκτήσει μια πιο ανταγωνιστική οικονομία, καθώς και για τις επερχόμενες εκλογές του ΟΕΕ. O Πρωθυπουργός, οικονομολόγος και ο ίδιος, στηρίζει πάντα το έργο του Οικονομικού Επιμελητηρίου, αναγνωρίζει τον σημαντικό ρόλο του Φορέα μας και, αφού μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου είπε ότι την Κυριακή θα είναι και ο ίδιος στο Ζάππειο, για να ψηφίσει και να στηρίξει τη ΔΗ.ΚΙ.Ο.
Konstantinos_Kollias_10_12_2019
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης