«Παράσταση» Γρηγοριάδη στη Βουλή για την αστυνομική βία: «Παραδίνομαι...»

«Παράσταση» Γρηγοριάδη στη Βουλή για την αστυνομική βία: «Παραδίνομαι...»

Ο ηθοποιός και βουλευτής του ΜεΡΑ25 ενίσχυσε δια της τέχνης του την κριτική του προς την κυβέρνηση

grigoriadis1
Την υποκριτική επιστράτευσε στην Ολομέλεια της Βουλής ο κ. Κλέων Γρηγοριάδης προκειμένου να ενισχύσει την κριτική του προς την κυβέρνηση για τις πρόσφατες εικόνες αστυνομικής βίας.

Κλέων Γρηγοριάδης στην Βουλή: «Παραδίνομαι, παραδίνομαι, παραδίνομαι»


«Παραδίνομαι. Παραδίνομαι. Παραδίνομαι…» επανέλαβε ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 για να επισημάνει ότι σύμφωνα με βίντεο που είδαν το φως της δημοσιότητες άνδρες των ΜΑΤ εξακολουθούν να χτυπούν διαδηλωτή παρά το γεγονός ότι είχε συλληφθεί.
grigor2


Κλείσιμο
«Πόσο περισσότερο θα έπρεπε να παραδοθώ για να σταματήσουν να με χτυπάνε οι άνδρες των ΜΑΤ;» αναρωτήθηκε ο κ. Γρηγοριάδης επιχειρώντας να μπει στο ρόλο του διαδηλωτή για να προσθέσει: «Την Παρασκευή το βράδυ στην πλατεία Εξαρχείων είδα να παραδίδεται κατ’ εξακολούθηση ο άνδρας που συνελήφθη. Πόσο χρειάστηκε στο βιντεο που έγινε viral να παραδίδεται; Μισό με 1 λεπτό ακόμα. Ήταν από την αρχή της βιντεοσκόπησης εμφανώς άοπλος και παραδομένος. Τον χτυπάει αυτός που τον συλλαμβάνει στη συνέχεια εισέρχεται στο πλάνο δεύτερος ένστολος των ΜΑΤ και ενώ τον βρίσκει άοπλο αρχίζει να τον χτυπάει στην κοιλιά, τα γεννητικά όργανα και το στήθος. Είναι δημοκρατία αυτή η αγριότητα;»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης