Βόζεμπεργκ στο ΘΕΜΑ 104,6 για προσφυγικό: Η Ευρώπη έχει αδικήσει την Ελλάδα

Βόζεμπεργκ στο ΘΕΜΑ 104,6 για προσφυγικό: Η Ευρώπη έχει αδικήσει την Ελλάδα

Δεν υπάρχει ακόμα καταγραφή για το πόσοι είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες συνολικά στην ελληνική επικράτεια, αλλά υπάρχει η παραδοχή ότι είναι περίπου 100.000 άτομα, εκτίμησε η ευρωβουλευτής της ΝΔ

eliza-bozempergk-bosempergk
Η ευρωβουλευτής της ΝΔ Ελίζα Βόζεμπεργκ, μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6 και στους Μάκη Πολλάτο και Γιάννη Μακρυγιάννη, ανέφερε πως η Ευρώπη έχει αδικήσει την Ελλάδα αναφορικά με το προσφυγικό και πως εκτός από τα πάρα πολλά χρήματα που έχουμε λάβει, για τα οποία εξακολουθούν να γίνονται έλεγχοι για αδιαφανή διαχείριση, δεν έχουμε δει την αλληλεγγύη που περιμέναμε.

Σχολίασε δε ότι ο κ. Χρυσοχοίδης έχει κάνει μία ουσιαστική καταγραφή της πραγματικότητας, ο οποίος είπε αλήθειες που άλλοι δεν τολμούσαν να πουν, όπως είπε η κ. Βόζεμπεργκ, καθώς η Ελλάδα έχει κάνει προσπάθειες τεράστιες ιδιαίτερα με την αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου που κάνει η κυβέρνηση και η διεθνοποίηση του θέματος από τον πρωθυπουργό σε όλα τα επίπεδα, που αναγνωρίζουν ότι κάνουμε σημαντικά προβλήματα για να βγούμε απ' την κρίση.

Στη συνέχεια εκτίμησε πως δεν υπάρχει ακόμα καταγραφή για το πόσοι είναι οι πρόσφυγες και οι μετανάστες συνολικά στην ελληνική επικράτεια, αλλά υπάρχει η παραδοχή ότι είναι περίπου 100.000 άτομα, που δεν μπορούν να παραμείνουν όλοι στη χώρα.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης