Νίκη Κεραμέως: Όλα λειτουργούν κανονικά στο Καστελλόριζο

Νίκη Κεραμέως: Όλα λειτουργούν κανονικά στο Καστελλόριζο

Η υπουργός Παιδείας απάντησε σε καταγγελίες περί απουσίας δασκάλου από τη δημοτικό του νησιού - «Κανένας εκπαιδευτικός δεν δήλωσε προτίμηση να υπηρετήσει εκεί, οπότε το υπουργείο φρόντισε να διατεθεί εκπαιδευτικός από την Χάλκη και έχουμε ήδη δρομολογήσει να προσληφθούν τρεις εκπαιδευτικοί» ανέφερε

n__kerameos_2962019
Κανονικά λειτουργεί το σχολείο στο Καστελλόριζο, λέει η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως.

Η κ. Κεραμέως, σε ανάρτησή της στο Twitter, διευκρινίζει ότι «κανένας εκπαιδευτικός δεν δήλωσε προτίμηση να υπηρετήσει εκεί, οπότε το υπουργείο φρόντισε να διατεθεί εκπαιδευτικός από την Χάλκη και έχουμε ήδη δρομολογήσει να προσληφθούν τρεις εκπαιδευτικοί».

Η υπουργός, όπως τονίζει, μίλησε προσωπικά και με τον εκπαιδευτικό που υπηρετεί τώρα στο Καστελλόριζο και με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Εκπαίδευσης αρμόδιο για την περιοχή. Και κατέληξε «Όλα λειτουργούν κανονικά».

Το θέμα προέκυψε από δηλώσεις «Ότι δεν υπάρχει δάσκαλος στο δημοτικό σχολείο Καστελλορίζου» όπως κατήγγειλε η λυκειάρχης Μπέτυ Μούζακ.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Realfm, είπε ότι «αυτό που έχει γίνει φέτος στο Δημοτικό είναι άνευ προηγουμένου, δεν υπάρχει κανένας δάσκαλος» και πρόσθεσε ότι «η Διεύθυνση από τη Ρόδο έστειλε εκτάκτως ένα δάσκαλο με απόσπαση από την Χάλκη, ίσα - ίσα για να ανοίξει το σχολείο, να γίνει ένας αγιασμός για να μην λένε ότι δεν υπάρχει δάσκαλος στο νησί».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης