Από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο ο Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Από τις Βρυξέλλες στο Ηράκλειο ο Τσίπρας με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος

Από τη Σύνοδο Κορυφής μετέβη απευθείας στην κομματική του ομιλία στην Κρήτη

air1
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος χρησιμοποίησε για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να μεταβεί για την κομματική ομιλία, αυτή τη φορά στο Ηράκλειο Κρήτης.

Ο πρωθυπουργός είχε μεταβεί με το προεδρικό αεροσκάφος στις Βρυξέλλες προκειμένου να πάρει μέρος στην σύνοδο κορυφής της ΕΕ. Ωστόσο επέλεξε αντί να γυρίσει στην Αθήνα και να χρησιμοποίησει το αεροπλάνο της γραμμής, να χρησιμοποιήσει το κυβερνητικό αεροσκάφος και για τις κομματικές δραστηριότητες του ΣΥΡΙΖΑ.

Πρόσφατα, ο πρωθυπουργός διαβεβαίωνε τους πολίτες που τον είχαν δει σε εμπορική πτήση από Αθήνα προς Ιωάννινα ότι δεν συνηθίζει να παίρνει το κυβερνητικό αεροσκάφος για εσωτερικές πτήσεις. «Κυρίως το χρησιμοποιώ σε συναντήσεις με αρχηγούς κρατών για λόγους πρεστίζ της χώρας. Δεν υπάρχει λόγος να γίνονται τόσα έξοδα για ένα ταξίδι» τους έλεγε χαρακτηριστικά.

Έκτοτε ο κ. Τσίπρας έχει μεταβεί και στην Κοζάνη με το πρωθυπουργικό αεροσκάφος και σήμερα επέλεξε να πάει απ΄ευθείας από τις Βρυξέλλες σττο Ηράκλειο για την κομματική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης