Η κόρη του Γιώργου Καστρινάκη, Αθηνά, υποψήφια με τον Παύλο Γερουλάνο

Η Αθηνά Καστρινάκη κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια, όμως έχει αποκτήσει πλούσια εμπειρία από τις δράσεις του πατέρα της

Aθηνα_Καστρινακη
Στον στίβο της πολιτικής μπήκε η κόρη του αείμνηστου Γιώργου Καστρινάκη, Αθηνά, η οποία είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος για τον δήμο της Αθήνας, με τον συνδυασμό «Αθήνα Είσαι Εσύ», Παύλου Γερουλάνου.

Η Αθηνά Καστρινάκη, μπορεί να κατεβαίνει για πρώτη φορά υποψήφια, ωστόσο η εμπειρία της δίπλα στον πατέρα της, γνωστού για τους κοινωνικούς του αγώνες μέσω του Πανελληνίου Συνδέσμου Νεφροπαθών και της Τοπικής Αυτοδιοίκησης (με την οποία ασχολήθηκε για περισσότερα από 25 χρόνια) είναι μεγάλη.

Ήδη, μέσα από την προεκλογική εκστρατεία, έχει διαφανεί ότι πρόκειται για μία ήρεμη δύναμη, με ιδανικά και όραμα, που άξια συνεχίζει το «βαρύ» όνομα του πατέρα της.

«Μεγάλωσα σε μία οικογένεια στην οποία ο αγώνας για τη ζωή και η αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο πήγαιναν χέρι-χέρι», αναφέρει η Αθηνά στο εκλογικό της μήνυμα και τονίζει ότι τα προβλήματα της πρωτεύουσας της χώρας πρέπει να λυθούν με ομαδικό πνεύμα.

Κλείσιμο
«Έχω μάθει να κάνω τα πάντα για να βελτιωθεί το περιβάλλον μέσα στο οποίο ζω και εργάζομαι και πιστεύω ότι τις πιο επιτυχημένες ιστορίες τις γράφουν οι ομάδες», επισημαίνει, «γι’ αυτό πρέπει να αγωνιστούμε όλοι οι Αθηναίοι μαζί. Οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της. Όλοι εμείς που δίνουμε ζωή στην Αθήνα. Γιατί η Αθήνα, είμαστε εμείς».

Η Αθηνά Καστρινάκη είναι δημοσιογράφος (ακολούθησε τα επαγγελματικά χνάρια του πατέρα της), αλλά παράλληλα ασχολείται με το κλασικό τραγούδι. Ως σολίστ, μάλιστα, συνεργάζεται με την Εθνική Λυρική Σκηνή από το 2011 και έχει συμπράξει με σημαντικές ορχήστρες, κάνοντας εμφανίσεις στο Ηρώδειο, το Μέγαρο Μουσικής και το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης