Βουλή: Συστάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας στον Γρηγοράκο για το επεισόδιο με την Καββαδία

Βουλή: Συστάσεις της Επιτροπής Δεοντολογίας στον Γρηγοράκο για το επεισόδιο με την Καββαδία

Σύμφωνα με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ.Γρηγοράκος της είχε πει «σκάσε ρε τσόκαρο»

grigorakos
Συστάσεις προς τον κ Λεωνιδα Γρηγοράκο απηύθυνε η επιτροπη Δεοντολογίας της Βουλής σχετικά με το φραστικό επεισόδιο που ειχε με την κυρία Αννέτα Καββαδια.

Η απόφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία καθώς τα μέλη της ομόφωνα (πλην της Χρυσής Αυγής) αποφάσισαν πως δεν χρειάζεται η επιβολή ποινής στον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αρχική εισήγηση της κυρίας Τασίας Χριστοδουλοπουλου ανέφερε πως
η συμπεριφορά κ. Γρηγοράκου ήταν πολιτικά μη ορθή, ωστόσο επειδή ζήτησε συγγνώμη το γεγονός θεωρείται λήξαν. Όμως ο πρόεδρος της επιτροπής Τάσος Κουράκης μιλησε για απαράδεκτη συμπεριφορά, που η κοινωνία συζητά και γι’αυτό πρέπει να υπάρξει αυστηρή αντίδραση της επιτροπής.

Απαντώντας ο κ Θεόδωρος Παπαθεοδωρου επικαλέστηκε πλήθος καταγγελιών που αφορούν στελεχη του ΣΥΡΙΖΑ - όπως η περίπτωση Πολάκη κατα Ε. Χριστοφιλοπουλου - που τέθηκαν στο αρχείο. «Ας το λήξουμε εδω διαφορετικά να καλέσουμε μάρτυρες,για να δούμε και αν η Καββαδία τον αποκάλεσε γελοίο» σημείωσε ο ίδιος.
Τελικά η επιτροπη υιοθέτησε την προταση του κ Αριστειδη Μπαλτά για σύστασεις περι αντικοινοβουλευτικης συμπεριφοράς χωρίς περαιτέρω ποινές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης