Σπυράκη: Ο Τσίπρας δεν θα ξεφύγει από την ευθύνη του για την τραγωδία

3--29-thumb-large

Σε υψηλούς τόνους η απάντηση της ΝΔ στις σημερινές εξαγγελίες του πρωθυπουργού από το Λαύριο

«Ένας θλιβερός Πρωθυπουργός, που αρνείται να αναλάβει την ευθύνη για την εγκληματική έλλειψη προετοιμασίας, τον ανύπαρκτο συντονισμό, και την τραγική διαχείριση της κρίσης στο Μάτι, εξήγγειλε σήμερα κατεδαφίσεις αυθαιρέτων που έπρεπε να είχαν γίνει εδώ και τρία χρόνια», δήλωσε η Μαρία Σπυράκη με αφορμή τις σημερινές δηλώσεις του Αλέξη Τσίπρα.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ πρόσθεσε: «Ποιος, εκτός από τους Υπουργούς του, τον εμπόδισε να εφαρμόσει τον νόμο; Ποιος εκτός από τους Υπουργούς του και την Περιφερειάρχη Αττικής, τον εμπόδισαν να προχωρήσει σε έργα που θα προστάτευαν τους πολίτες από φυσικές καταστροφές; Ο κ. Τσίπρας θέλει ν' αναλάβει, πάνω στις στάχτες, την ευθύνη για το μέλλον μας, αλλά οι Έλληνες του έχουν γυρίσει την πλάτη. Ο κ. Τσίπρας έχει ακέραια την ευθύνη για την τραγωδία, και απ' αυτή δεν θα ξεφύγει».

ΣΧΟΛΙΑ (7)

Xaxa

Ειπε η νεα δημοκρατια... ρε ποιον δουλευετε?

ΓΚ

Η ΠΑΣΟΚΟΝΟΥΔΟΥΛΑ έχτισε τα αυθαίρετα και ο ΣΥΡΙΖΑ αρνήθηκε να τα γκρεμίσει ενώ υπήρχαν τελεσίδικα πρωτόκολλα κατεδάφισης. Και προσπαθούν τώρα να ρίξει ο ένας την ευθύνη στον άλλον. Το 2007 κάηκε η Πελοπόνησσος, η Αττική και η Εύβοια, χάσαμε 70 συνανθρώπους μας και το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ έκραζαν την ΝΔ. Τώρα η ΝΔ εκδικείται και κράζει και αυτή με τη σειρά της τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν γίνεστε άνθρωποι λαμόγια. ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μέχρι να βάλετε μυαλό!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

@23:38

Μαζί σου!

ΓΚ

Ρε άθλιοι της (σημερινής) Νουδούλας που σας ψήφιζα από το 1989 μέχρι και το 2007 ασταμάτητα, έχει ευθύνες ο τσίπρας ευθύνες που δεν έχουν γκρεμιστεί 3.200 αυθαίρετα που χτίστηκαν επί Πασοκονουδούλας? Εσείς γιατί δεν τα γκρεμίζατε? Ετσι προσπαθείτε να γίνετε κυβέρνηση? ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ!!!

Stavros

Είπε η Σπυράκη ότι έπρεπε ο Τσίπρας να γκρεμίσει τα αυθαίρετα πριν από τρία χρόνια. Και θέλουν να κυβερνήσουν? Πώς δεν είπε ότι έπρεπε ο Τσίπρας να τα γκρεμίσει πριν 10 χρόνια. Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.

Στα 4 ούλοι είτε με Αλέξη είτε με Κούλη

Ο Καραμάν - αλής το 2007 στην Ηλεία πάντως, ξέφυγε...

Ποιοι μιλάνε .............

..................................................................................................................................................................................................................................................................................................

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης