Μητσοτάκης σε Γερμανό πρέσβη: Επιζήμια η συμφωνία για το Σκοπιανό - Δεν θα την ψηφίσουμε

Mitso

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος ενόψει και της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο στις 27 Ιουνίου

Με τον Γερμανό πρέσβη στην Αθήνα, Γιενς Πλέτνερ, συναντήθηκε σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα διμερούς και ευρωπαϊκού ενδιαφέροντος ενόψει και της επίσκεψης του κ. Μητσοτάκη στο Βερολίνο στις 27 Ιουνίου.

Επιπλέον, υπογράμμισε στον Γερμανό πρέσβη ότι θεωρεί επιζήμια για την Ελλάδα τη συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ΠΓΔΜ και επανέλαβε την απόφαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης να μην επικυρώσει τη συμφωνία αυτή, όταν οι κ. Τσίπρας και Καμμένος τη φέρουν στην ελληνική Βουλή.

ΣΧΟΛΙΑ (19)

ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ...

ΑΦΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΣΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΙ ΜΙΛΑΣ? ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΒΡΑΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΤΙ ΜΙΛΑΣ?

'Aστo Kούλn (B)

Συvεxizεται το "μπαράz" των αποκαλύψεων σχετικά με το δημοσίευμα της γερμαvικής εφnμερiδας FAZ, πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει στο εξωτερικό ότι θα υπερψnφίσει την συμφωviα με τα Σκόπια όταν θα έρθει στην εξουσία. Μετά το "κάψιμo" από την νεoμεταγραφεiσα βoυλευτή στην ΝΔ Κατερivα Μάρκoυ, η οπoiα "έδωσε" τον νυν αρxnγό της, ο δημoσιoγράφος της FAZ που αvέδειξε το θέμα επαvήλθε δριμύτερoς. Aπoκάλυψε λοιπόν τα εξής: "Eγώ υπoστηρiζω πως 2 πnγές από το Βερoλivo μoυ αvέφεραν ότι ο Μnτσοτάκnς είπε ακριβώς αυτό: Εivαι εvτάξει με μια συμφωviα, αλλά πρέπει να κάvει θόρυβο για να κρατήσει εvωμέvn την ΝΔ"! Μετά την απεγvωσμένη δήλωση-διάψευσn της Mαρiας Σπυράκn, για λογαριασμό της ΝΔ και του Μητσoτάκn, ο Μάρτεvs επαvήλθε και δήλωσε "Κα. Σπυράκn, αν αvαπαράγετε αυτά που λέω, να τα αvαπαράγετε σωστά. Οι πnγές μου δεν μου εiπαν πoτέ ότι η ΝΔ θα ψήφιzε την συμφωviα. Φυσικά η ΝΔ θα ήταν εναvτίov της. Αυτό που έγραψα ήταν: Moυ είπαν ότι ο Mnτσoτάκnς διαβεβαiωσε διάφoρους συvoμιλnτές του ότι δεν θα πήγαιvε ενάvτια στην συμφωviα, όταν γιvόταν πρωθυπoυργός". Bεβαiως ο γερμαvός δημοσιoγράφος έβγαλε στην επιφάνεια κάτι το οποίο ήταν ήδn γvωστό και που έδωσε το απαραiτnτο θάρρoς στους εθvoμηδεvιστές του ΣΥΡΙΖΑ να "στριμώξoυν στην γωviα" τον νυν επικεφαλής της ΝΔ. Σαν "κερασάκι στην τoύρτα" έρxovται και οι πρόσφατες δnλώσεις (Παρασκευή) της Nτόρας Mπακoγιάνvn στην Βoυλή, η οπoiα είπε ότι "αν δεν επαvαδιαπραγματευθoύμε τώρα την συμφωvία, μετά πολύ δύσκoλα θα μπoρέσουμε να την αλλάξoυμε"! Με άλλα λόγια, εάν η συγκυβέρvnση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν πρoλάβει να επικυρώσει την συμφωviα στην Boυλή, αυτό θα το κάvει η κυβέρvnση της ΝΔ και του Κυριάκoυ Mnτσοτάκη! Γι’ αυτό, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ δεν πρέπει να πάει χαμένη στους θρασύτατους πατριδοκάπnλους και απατεώvες της ΝΔ. Μόνο ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, για να ξαναπάρoυμε την Πατρiδα μας πίσω!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δ. Κ.

Μητσοτάκη ήρωα, είσαι η ελπίδα εκατομυρίων ελλήνων πατριωτών να καταργήσεις την αισχρή συμφωνία. Επειδή είσαι σίγουρα ο αυριανός πρωθυπουργός, είτε αυτοδύναμος, είτε με τη Φώφη την επίσης πατριώτισα, να επαναφέρετε τη εθνική υπερηφάνεια, να παραμερίσετε τους σταλινικούς, να μουτζώσετε την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ -ακόμη και να αποχωρήσετε- γιατί τι να τα κάνουμε όλα τα άλλα, αν χάσουμε την ψυχή μας όπως έλεγε και ο μέγιστος ηγέτης ο Α. Παπανδρέου! Τώρα μετά και τη σαφή δήλωση Καμμένου ότι δεν ψηφίζει, αρχίζω να έρχομαι στη θέση μου και να ελπίζω ότι είχε δίκιο ο ανώνυμος ποιητής του γνωστού άσματος "μόνο λίγο καιρό ξαποσταίνει και ξανά προς τη δόξα τραβά -τραβά -τραβά, και ξανά προς τη δόξα τραβά!!!!"

να είσαι καλά

Με έκανες και γέλασα . Εχεις χιούμορ που σφάζει με το βαμβάκι που λένε ....

ΩΡΕ ΚΟΥΛΗΗΗΗ ΤΙ ΕΙΠΕΣ?

ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙΣ ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑΙ Η ΟΥ? ΑΣΕ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΤΩΡΑ. ΧΑΙΡΩ ΠΟΛΥ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΕΣΥ ΑΝ ΒΓΕΙΣ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ? ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΔΙΑΦΕΡΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠ ΤΗ ΦΩΦΑΡΑ? ΑΠΑΝΤΑ!

Ilias

Πόπη εάν έχεις μυαλό και δεν είσαι σαν την Αυλωνιτου ο Τσίπρας έχει πάρει τα ηνία, γιατί ξεκάθαρα αφεντικό του είναι η Μερκελ!!!! Ξυδακι και ρουφα το αυγό σου!!!!!!! Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

Η Γερμανία τραβάει μεγάλο ζόρι

με το Σκοπιανό ! Είναι ολοφάνερο . ότι η Γερμανία κινεί τα νήματα πίσω από τα Σκόπια ! Και ο Τσίπρας πουλάει στο πόπολο , αριστεριλίκι και περήφανες διαπραγματεύσεις !

;

Ο κοτζιάς και η μπακογιάννη είναι γερμανοτσολιάδες και εκτελούσαν διαταγές. Η μπακογιάννη όταν ήταν υπουργός εξωτερικών κυνηγούσε το Ελληνοαμερικάνικο και το Ελληνοκαναδέζικο λόμπυ επειδή ασκούσαν φιλελληνική πολιτική και πίεζαν τις κυβερνήσεις αυτών των χωρών. Ο Μπους ως πρόεδρος των ΗΠΑ είχε πει θα κάνω ότι πουν οι Έλληνοαμερικάνοι. Αυτό δεν άρεσε στην Μπακογιάννη καθόλου που όπως είχε πει η ίδια πρέπει να υπάρχει ΜΙΑ γραμμή εξωτερικής πολιτικής και όχι δύο..... καταλαβαίνετε λοιπόν. Επίσης να μην ξεχάσουμε και τον κόκαλη, άλλος γερμανοτσολιάς και πράκτορας που είχε δώσει υποτροφίες στον φασίστα γκρουέφσκι για να σπουδάσει.

ΑΔ

Μην ξεχνάς μόνο ότι ένας υπουργός εξωτερικών (όπως και κάθε υπουργός) δεν κάνει ότι θέλει. Ασκεί την πολιτική που του υπαγορεύει ο πρωθυπουργός, οι αποφάσεις του οποίου συνήθως είναι το αποτέλεσμα των απόψεων των ισχυρότερων στελεχών του κόμματος. Εγώ προσωπικά όταν ακούω έναν υπουργό (ή κατώτερο στέλεχος με αξίωμα) να λαμβάνει μια απόφαση που έρχεται σε αντίθεση με την "γραμμή" του κόμματος είμαι σίγουρος ότι με κοροϊδεύουν, ώστε ολόκληρη η πολιτική ευθύνη να μεταφερθεί στον υπουργό και όχι στον πρωθυπουργό ή ακόμα καλήτερα στο κόμμα.

Πόπη

Τολμά ο Κούλης και αντιτίθεται στο αφεντικό του; Άμα ξαναδεί δωρεάν Ζήμενς να μας γράψει.

lawrenceofarabia

βρε ποπακι αστα αυτα κι ελα να βγουμε κανενα ραντεβουδακι!!!

@

Εσύ λιγούρη να κλείσεις ραντεβουδάκι με την Ήττα της ΝΔ τον Οκτώβριο του 2019.

lawrenceofarabia

απο ποιον θα ερθει η ηττα???

και κατόπιν

Και τι απάντησε ο Γερμανός πρέσβης ;; !!

Ανοικτό Βήμα πρός το Λαό

Δεχόμαστε Ερωτήσεις του κυρίαρχου Λαού πρός τους ηγέτες των κομμάτων : >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Κυριάκο εντάξει, δεν θα την ψηφίσεις ,το καταλάβαμε... ΘΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ; απάντησε σε αυτό και πές μας αν το είπες και στον Τζέφρι Πάιατ (Αμερικανού Πρέσβη) που τόσο πάλεψε όπως είπε για την συμφωνία και έδωσε και συγχαρητήρια στον Νίμιτς !

Άρης, Αριστερός και Αντιφασίστας

«Η συμφωνία δεσμεύει και μια κυβέρνηση της ΝΔ. Οι διεθνείς συμφωνίες τηρούνται, ακόμα και αν οι κυβερνήσεις αλλάζουν, δήλωσε ο βουλευτής Επικρατείας της ΝΔ, Θόδωρος Φορτσάκης». Συνέχισε ακόμη να χαϊδεύεις τα αυτιά των δεξιών και ακροδεξιών φασιστών.

Φόρτωση περισσότερων σχολίων
ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης

antonisvgontzas-696x439

«Θα καταλήξεις να επιδοκιμάζεις ή να ανέχεσαι τις χυδαίες ύβρεις του πρώτου και των επιθυμιών του δεύτερου» επισημαίνει στο Σπύρο Δανέλλη το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ 

7